text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Kesäinen rantapäivä tai herkistävät kesähäät, ja silti silmämeikki kohdallaan? Hehkun testiryhmä valikoi takuuvarmat vedenkestävät ripsivärit

 

Kesällä eteen voi tulla monta tilannetta, jossa emme halua ripsivärimme pettävän, karisevan tai valuvan poskille. Hehkun testiryhmä otti syyniin vedenkestävät ripsarit, jotta silmämeikkisi kestäisi olosuhteissa kuin olosuhteissa. Selvitimme myös kosteat täsmätilanteet, joissa tuotteet toimivat. Mennään kokeilemaan!

 

Tyylikäs ripsiväri kestää vaikka kesäisen sadekuuron

Clarins Truly Waterproof Mascara on vedenkestävä ripsiväri, joka lupaa sekä pituutta että volyymia. Tyylikkäästi pakatulla tuotteella on kooltaan pienehkö, mutta tehokas ripsiväriharja, jolla saa levitettyä väriä tarkasti aina silmäkulmaan asti.

“Käytän vedenkestävää ripsiväriä päivittäin. Ripseni taipuvat luonnostaan alaspäin, joten kunnon räpsyripsien loihtiminen vaatii sekä taivutuksen että vedenkestävän ripsarin. Vedenkestävä ripsari auttaa myös pitämään suorat ripseni taipuisina koko päivän. En muista, milloin meikkituotteen korkkaaminen olisi tuntunut yhtä kutkuttavalta. Clarins tuo mieleen aina yhtä tyylikkäät ranskattaret, ja siksi odotukseni olivat korkealla. Olisiko tässä ripsivärissä huolettoman ranskalaislookin salaisuus?”

Paakuista ei ole tietoakaan, vaan lopputuloksena ovat runsaat ja pitkät, tummat ripset. Ripset tuntuvat kevyiltä, mikä lisää käyttömukavuutta. Suosittelemme tuotetta siksi sellaiselle vedenkestävän luottoripsarin etsijälle, joka haluaa näyttävän ja kestävän lopputuloksen. Tällä tuotteella ripsesi näyttävät upeilta läpi työ- tai lomapäivän ja pysyvät kuosissa, vaikka ranskattaren yllättäisi kesälle tyypillinen sadekuuro! Paras ja hellävaraisin tapa poistaa väri ripsistä on öljypohjaisella meikinpoistoaineella.

 

Luonnollinen ripsiväri hikiselle automatkalle tai treeneihin

IsaDora Build-up Extra Volume 100 % Waterproof Mascara on tuuheuttava, vedenkestävä ripsiväri, joka kuivuu nopeasti ja on koostumukseltaan erityisen joustava. Siksi tuotetta voi levittää useamman kerroksen. Lopputulos on kevyen massan ansiosta luonnollinen, ja tuuhea harja yltää lyhyempiinkin ripsiin. Ripsari tuo tuuheutta tekemällä hentoisimmatkin ripset näkyviksi ja erottelemalla ne.

“Isadoran ripsivärit olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Pakkaus oli pelkistetty ja miellyttävän muotoinen. Käytän usein vedenkestävää ripsiväriä, sillä vain sellainen pitää yleensä ripsieni taivutuksen koko päivän. Käytän vedenkestävää ripsaria arjessa ja juhlassa – treeneissäkin, vaikka puhdistan muun meikin urheilun ajaksi. Ripsivärimassa on kevyttä, kosteaa ja notkeaa, eikä se paakkuunnu helposti. Levittäminen isohkolla harjalla oli helppoa. Ripset on tarvittaessa helppo harjata levityksen jälkeen.”

Väri ei rapissut tai levinnyt pitkänkään päivän jälkeen. Nimensä mukaisesti ripsiväriä on helppo kerrostaa lisää illan menoihin. Clarinsin ripsivärin tavoin suosittelemme tätä tuotetta arkeen. Erityisesti se sopii kuitenkin tilanteisiin, joissa oma luonnollinen look saa toimia pääosassa. Lopputulos kestää, vaikka arkipäivään kuuluisi pitkän linjan rautakauppakierros tai hikinen automatka. Pitkän päivän iltamenoihin tuote taipuu nimensä mukaan kerrostamalla. Vedenkestävälle ripsivärille tarkoitetulla nestemäisellä poistoaineella ja vanulapulla tuote lähti helposti.

 

Onnenkyyneleitä kesähäissä, mutta ripsiväri pysyy paikallaan

Clinique High Impact Waterproof Mascara on intensiivisen musta ripsiväri, joka muuttaa yksittäiset ripset upean paksuiksi ja pitkiksi. Keskikokoinen, kuminen harja erottelee ripsiä kauniisti paakuttamatta väriä. Tuote on helppo levittää ja erittäin riittoisaa – ripsiväriharjaa ei tarvitse pumpata pullossa, vaan väriä riittää yhdellä kertaa molempiin silmiin.

“Olen tunnettu vetistelijä ja herkistelijä, ja lisäksi kuivat silmäni alkavat helposti valua vaikkapa tuulisella ilmalla. Usein naurunremakassa tulee myös iloinen itku. Käytän siksi vedenkestävää ripsiväriä päivittäin. Ripsiväriä oli helppo levittää. Tykkään ripsien taivuttamisen jälkeen laittaa pari kerrosta väriä, eivätkä ripset silti paakkuuntuneet. Luulen, että tästä tulee uusi luottoystäväni arkeen ja etenkin juhlaan. Ystäväni menee kesällä naimisiin, ja tiedän nyt, millä ripsivärillä pidän meikin paikallaan onnenkyyneleistä huolimatta!”

Väri ei leviä ripsistä edes kostealla pyyhkeellä hankaamalla, joten ripsiväri kestää taatusti myös kesähäiden liikutuksen kostuttamien silmien pyyhkimisen. Erittäin kestävästä lopputuloksesta huolimatta ripsivärin poistaminen oli vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla meikinpoistoaineella helppoa ja lähti jopa pelkällä perusvoiteella. Tämä tuote kestää pitkätkin juhlat karisematta ja viimeistelee upean silmämeikin.

 

Viuhkamaiset ripset läpi kuuman kostean rantaloman

Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara Waterproof on ripsiväri, joka tavoittelee eroteltua ja siistiä tuuheutta ripsiin. Sen ansiosta ripset levittyvät kuin viuhka. Vedenkestävän tuotteen kaarevaa, viuhkamaista kumiharjaa on helppo käyttää, ja kerroksia lisäämällä moninkertaistat ripsiesi volyymia.

“Perusvarma ripsiväri, joka toimii. Toivon ripsiväriltä kunnon räpsyripsiä, ja ne myös sain. Pigmentin määrän ja kestävyyden balanssi on hyvä. Lopputulos oli tosi tuuhea ja reilupigmenttisen musta, mistä tykkään. Kokeilin tuotetta lomalla Kreikassa. Tuote kesti hyvin yhden rantapäivän vain vähäisellä varisemisella. Rannalla loikoiluun ja auringossa hikoiluun loistotuote, jonka ostaisin ilman muuta uudestaan.”

Makoilet rauhassa uima-altaan reunalla, kun yhtäkkiä joku hyppääkin veteen pommihypyn. Miten käy ripsivärin? Hiki, aurinkorasva ja roiskeet ovat pahimmat viholliset lomalaisen silmämeikille. Jos etsit siis rantalomalle tai vapaapäivän auringossa löhöilyn kestävää ripsiväriä, saatoit juuri löytää sopivan. Rohkea uskaltautuu kokeilemaan tämän ripsivärin kestävyyttä jopa itse uima-altaassa, meressä tai järvessä.