text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

Toukokuun uutuudet Hehkussa

 

Alma K - Dead Sea Minerals
 

Alma K tuo maailman vanhimman kylpylän kylpyhuoneeseesi. Kuolleenmeren mineraaleja, suolaa, mutaa ja 100% luonnollisia öljyjä yhdistämällä Alma K:n kosmetiikkatuotteet hoitavat ja hellivät ihoasi.
 
Kuolleenmeren parantavia ja uudistavia mineraaleja käytetään Alma K:n jokaisessa tuotteessa. Luo siisitsellesi rentouttava ja hoitava spa-hetki Alma K:n avulla!
 
Tutustu Alma K -tuotevalikoimaan täällä.
 
 
 

Mádara-aurinkotuotteet
 

Uuden sukupolven Mádara CC-voiteet SPF15-aurinkosuojakertoimella tasoittavat ja kaunistavat ihon sävyä sekä suojaavat ilmansaasteiden aiheuttamilta ihovaurioilta ja ikääntymisen merkeiltä. 
 
Mádara SPF30 -aurinkovoiteet kasvoille ja vartalolle suojaavat auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä sekä ilmansaasteiden vaikutuksilta. Sisältää ikääntymisen merkkejä ehkäisevän isoampiaisyrtin kantasoluja sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Silkkinen koostumus levittyy hyvin ja mukautuu ihon sävyyn ihanteellisesti.
 
Tutustu Mádara-aurinkotuotevalikoimaan täällä.
 
 
 
 

CCS-jalkojenhoitotuotteet
 

Korkealaatuiset CCS-ihonhoitotuotteet ovat ruotsalaisen lääketehtaan kehittämä tuoteperhe, joka on myös kosmetologien ja jalkojenhoitajien rakastama. CCS-sarjassa tuotteiden tehokkuus ja hoitavuus yhdistyvät aistien hemmotteluun, mikä tekee jalkojenhoidosta erittäin miellyttävää. Monipuolisesta CCS-valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet hyvään jalkojenhoitoon – joko hajustettuina tai hajustamattomina. 

CCS Aloe Vera -linjan geeli ja spray sisältävät ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa. Nämä tehotuotteet rauhoittavat ja viilentävät ihoasi etenkin auringonoton ja karvanpoiston jälkeen. CCS Aloe Vera -tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat vartalon ja kasvojen ihon hoitoon kaikille ihotyypeille. 
 
Tutustu CCS-tuotevalikoimaan täällä.
 
 
 
 

Lovefresh
 

Lovefresh on hauska ja eloisa luonnonkosmetiikkasarja, jonka perustajan Stacey Davisin päämäärä on saada kaunis, hehkuva iho ainoastaan luonnollisten ainesosien avulla. Sarja on saanut alkunsa Davisin itsensä nimeämän ”keittiökemian” seurauksena – Davis kokeili erilaisia yhdistelmiä omassa keittiössään, kunnes huomasi luoneensa aidosti toimivia tuotteita. Hän onkin itse edelleen mukana tuotannon jokaisessa vaiheessa. Saatavilla useita herkullisia vaihtoehtoja, joiden tuoksut ovat peräisin vain raaka-aineista itsestään – luonnollisesti!
 
Tutustu Lovefresh-tuotevalikoimaan täällä.