text.skipToContent text.skipToNavigation
 • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
 • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
 • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
 • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Toimitustavat


Sinulla on valittavissa alla olevat toimitustavat verkkokauppaostostesi toimitukseen. Noutopisteet säilyttävät paketteja toimittajan määrittelemän ajan, joten muistat tarkastaa noutoilmoituksessa kerrottu viimeinen noutopäivä.
 
 
DB Schenker Noutopistepaketti - 4,90€
 
Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai kirjeellä, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä.


Postipaketti - 4,90€

 • Nouto toimipisteestä
  Pakettisi lähetetään Postin toimipisteeseen. Saat ilmoituksen tekstiviestillä sekä sähköpostilla kun pakettisi on noudettavissa. Paketti on noudettavissa 7 päivän ajan ja se luovutetaan henkilötodistusta vastaan.
   
 • Nouto pakettiautomaatista
  Tilausta tehdessäsi voit valita pakettisi noutopaikaksi itsellesi sopivimman Postin pakettiautomaatin. Saat ilmoituksen tekstiviestillä kun pakettisi on noudettavissa ja se on noudettavissa 7 päivän ajan. Viesti sisältää myös lokerokoodin, joka sinun tulee näppäillä automaatiin saadaksesi lokeron auki ja pakettisi noudetuksi.


Postin Kotipaketti - 8,90€

Paketti toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen. Posti ottaa sinuun yhteyttä (korkeintaan kahdesti) sopiakseen toimitusajankohdan. Toimitukset tehdään arkipäivisin, ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen aina klo 21 asti, muilla alueilla toimitukset tapahtuvat klo 14 mennessä. Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi.