text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Aina lahja yli 100€:n tilauksiin

Aina ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksille! Ei koske Posti Kotipakettia.

TOIMITUSTAVAT

Sinulla on valittavissa alla olevat toimitustavat verkkokauppaostostesi toimitukseen. 

Noutopisteet säilyttävät paketteja toimittajan määrittelemän ajan, joten muista tarkastaa noutoilmoituksessa kerrottu viimeinen noutopäivä.

Toimituskulut ja mahdollinen ilmainen toimitus riippuvat toimitustavasta, ostosten loppusummasta ja mahdollisista kampanjoista.

 

DB Schenker Noutopistepaketti  4,90€

Voit valita postinumeron perusteella sinulle sopivan toimituspaikan K-ruokakaupasta, R-kioskilta tai muista DB Schenkerin noutopisteistä. 
Halutessasi voit seurata lähetyksen toimittamista osoitteessa http://www.myschenker.fi/aeseuranta/. Lähetämme sinulle  ilmoituksen tekstiviestillä tai kirjeellä, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä.

 

Postipaketti  4,90€

Nouto toimipisteestä

Pakettisi lähetetään Postin toimipisteeseen. Saat ilmoituksen tekstiviestillä sekä sähköpostilla kun pakettisi on noudettavissa. Paketti on noudettavissa 7 päivän ajan ja se luovutetaan henkilötodistusta vastaan.

Nouto pakettiautomaatista

Tilausta tehdessäsi voit valita pakettisi noutopaikaksi itsellesi sopivimman Postin pakettiautomaatin. Saat ilmoituksen tekstiviestillä kun pakettisi on noudettavissa ja se on noudettavissa 7 päivän ajan. Viesti sisältää myös lokerokoodin, joka sinun tulee näppäillä automaatiin saadaksesi lokeron auki ja pakettisi noudetuksi.

 

Postin Kotipaketti  8,90€

Paketti toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen. Posti ottaa sinuun yhteyttä (korkeintaan kahdesti) sopiakseen toimitusajankohdan. Toimitukset tehdään arkipäivisin, ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen aina klo 21 asti, muilla alueilla toimitukset tapahtuvat klo 14 mennessä. Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi.

 

Matkahuolto  4,90€

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen. Oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan.