text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Aina lahja yli 100€:n tilauksiin
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Aina lahja yli 100€:n tilauksiin

We <3 you 19.-21.10.: Ilmainen toimitus yli 20 €:n tilauksille, ei koske Posti Kotipakettia. Kaikille viikonlopun aikana tilanneille lahja (rajoitettu erä)!

Töihin Hehkuun

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketjua, jossa osaaminen, hyvä fiilis ja asiakas kohtaavat päivittäin? Näkyykö toiminnassasi, että asiakas tulee aina ensin? Jos vastasit myöntävästi, voit olla hakemamme henkilö. 

Meillä Hehkussa työskentelee intohimoisia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia sekä liiketoiminnan eri osa-alueiden osaajia. 

 

Hehkun toimistolla työskentelee monen alan ammattilaisia

Toimistollamme, joka sijaitsee Espoossa, työskentelee 20 ammattilaista sekä yhteistyökumppaneita. Markkinointi- ja konseptitiimi vastaa Hehkun raikkaasta ilmeestä ja kohdennetusta markkinoinnista. Valikoimatiimillä on iso vastuu valita Hehkulle kiinnostavin valikoima ja asiakasta miellyttävät tuotteet. Myyntitiimi työskentelee tiiviisti kauppojen kanssa ja tukee asiakaslupauksen toteutumista kaupoissa. Verkkokaupan tiimi panostaa verkkokaupan toiminnallisuuteen ja tarjoaa Hehkun kiinnostavimman valikoiman koko Suomelle 24/7.

Toimiston väki osallistuu kuukausittain Hehku-päivään, jolloin jokainen saa jakaa tietoaan ja oppia muilta. Hehkua arkeen tuovat myös erilaiset tapahtumat. Viime vuonna osallistuimme Halloween-kepposteluun, Tuo lapsi töihin -tapahtumaan ja Joulupuu-keräykseen. Jatkuva yhteys kauppoihin onnistuu digitaalisen keskustelutyökalun avulla sekä tietenkin osallistumalla fyysisesti kaupan arkeen mahdollisimman usein.

Taivutko jouluntekijäksi?

Tule meille jouluavuksi ja hehku! Hehku hakee nyt asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita myyjiä Turkuun, Tampereelle, Ouluun, Jyväskylään ja pääkaupunkiseudulle. Olisitko juuri sinä sopiva henkilö auttamaan asiakkaitamme joulukiireiden keskellä? Hae heti täällä. Hakuaika päättyy 21.10.

 

Avoimet työpaikat

Avoimet tehtävät löytyvät täältä. Lisäksi olemme aina kiinnostuneita kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisista, joten jos tehtävät Hehkun myymälöissä kiinnostavat, jätä avoin hakemus.