text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Aina lahja yli 100€:n tilauksiin

Töihin Hehkuun

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketjua, jossa osaaminen, hyvä fiilis ja asiakas kohtaavat päivittäin? Näkyykö toiminnassasi, että asiakas tulee aina ensin? Jos vastasit myöntävästi, voit olla hakemamme henkilö. Nyt haemme hyvinvoinnin ammattilaisia terveyden, kauneuden, ravitsemuksen ja liikunnan aloilta.

Meillä Hehkussa työskentelee intohimoisia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia sekä liiketoiminnan eri osa-alueiden osaajia. 


Osaajia Hehku-kaupoissa ympäri Suomen


Hyvinvoinnin ammattilaisia meiltä löytyy ympäri Suomea ja kaupoissamme tulee olemaan lähes 200 ammattilaista vuoden 2018 loppuun mennessä. Vahvan asiakaspalveluosaamisen lisäksi, ammattilaisillamme on osaamista ja kokemusta mm. kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta.


 

Hehkun toimistolla työskentelee monen alan ammattilaisia


Toimistollamme, joka sijaitsee Espoossa, työskentelee 20 ammattilaista sekä yhteistyökumppaneita. Markkinointi- ja konseptitiimi vastaa Hehkun raikkaasta ilmeestä ja kohdennetusta markkinoinnista. Valikoimatiimillä on iso vastuu valita Hehkulle kiinnostavin valikoima ja asiakasta miellyttävät tuotteet. Myyntitiimi työskentelee tiiviisti kauppojen kanssa ja tukee asiakaslupauksen toteutumista kaupoissa. Verkkokaupan tiimi panostaa verkkokaupan toiminnallisuuteen ja tarjoaa Hehkun kiinnostavimman valikoiman koko Suomelle 24/7.

Toimiston väki osallistuu kuukausittain Hehku-päivään, jolloin jokainen saa jakaa tietoaan ja oppia muilta. Hehkua arkeen tuovat myös erilaiset tapahtumat. Viime vuonna osallistuimme Halloween-kepposteluun, Tuo lapsi töihin -tapahtumaan ja Joulupuu-keräykseen. Jatkuva yhteys kauppoihin onnistuu digitaalisen keskustelutyökalun avulla sekä tietenkin osallistumalla fyysisesti kaupan arkeen mahdollisimman usein.


 

Hehku vuonna 2018

Avaamme tänä vuonna eri puolille Suomea 30 Hehkua, joihin rekrytoimme 200 hyvinvoinnin ammattilaista. Tavoitteena on rakentaa koko maan kattava 100 myymälän ketju, jonka myötä Suomeen syntyy arviolta 1 000 uutta työpaikkaa. Hehku tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita ja palveluita. Meillä on töissä terveyden, kauneuden, ravitsemuksen ja liikunnan asiantuntijoita – tarjoamme henkilökohtaista ja osaavaa palvelua. Hehkun ensimmäiset palvelut liittyvät kauneudenhoitoon, mutta tarjonta laajenee jatkossa myös muihin hyvinvoinnin osa-alueisiin.

Töihin Hehkuun?

Hehku on perustamassa koko Suomen kattavan terveys-, kauneus- ja hyvinvointimyymälöiden ketjun. Tähän mennessä olemme avanneet 18 uutta myymälää ja verkkokaupan. Haemme nyt lisää hyvinvoinnin ammattilaisia pääkaupunkiseudulle. Jätä hakemuksesi 24.6. mennessä täällä.