text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Keitä me olemme

 

”Oletko koskaan ajatellut, mistä sinun hyvinvointisi muodostuu ja mitkä asiat siihen vaikuttavat? Tiedämme, ettei kenelläkään ole yhtä oikeaa reseptiä, jota noudattamalla meistä jokainen olisi onnellinen ja hyvinvoiva. Toisille hyvinvointi tarkoittaa arjen pienistä iloista nautiskelua, kun puolestaan toiset meistä ajattelevat, että oman hyvinvoinnin eteen on tehtävä töitä. Jokainen meistä kokee hyvinvointinsa omalla, ainutlaatuisella tavallaan.”

 

Hehku on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketju, jonka tavoitteena on toimia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suunnannäyttäjänä Suomessa. Hehkusta löytyy laaja ja monipuolinen valikoima kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja tuotteita saman katon alta.

Mielestämme hyvinvointi ei ole vain terveyttä – hyvä olo näkyy ja tuntuu. Pyrimme kohtaamaan jokaisen asiakkaamme yksilönä ja teemme yhdessä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista jokapäiväistä. Hehkun asiantuntijoilta löytyy koulutusta ja kokemusta, mutta ennen kaikkea tahtoa ja halua auttaa asiakkaita voimaan entistä paremmin. Hehkun asiantuntijat ovat esimerkiksi farmaseutteja, kosmetologeja, personal trainereita tai estenomeja.

Verkkokaupassamme toimii myös chat-palvelu, jossa sinua palvelee Hehkun kouluttamat asiantuntijamme. Chat-palvelumme kautta voit kommunikoida nopeasti ja vaivattomasti henkilökuntamme kanssa kaikissa verkkokauppaan liittyvissä asioissa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

 

Suurin osa suomalaisista arvioi voivansa hyvin, mutta kaipaa kuitenkin hyvinvointiinsa kohennusta. Kysyimme suomalaisilta, mistä heidän hyvinvointinsa muodostuu. Terveys nostettiin hyvinvoinnin kulmakiveksi, joka mahdollistaa muut hyvinvointitekijät. Terveyden jälkeen ravintoa, palautumista ja liikuntaa pidettiin tärkeimpinä hyvinvoinnin tekijöinä.

Ravinnon merkitys on moninainen: se vaikuttaa terveyteen ja jaksamiseen ja antaa myös nautintoa. Liikunta palvelee sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia: pitää yllä terveyttä ja antaa energiaa. Palautuminen näyttäytyy lepona ja unen riittävänä määränä ja laatuna. Se on myös ratkaisevassa asemassa raskaiden liikuntasuoritusten jälkeen, sillä se kehittää lihaksistoamme vielä pitkään urheilusuoritusten jälkeenkin.

Palautumiseen voidaan liittää myös sosiaaliset suhteemme, harrastuksemme ja kaikki ne asiat, jotka vaikuttavat henkiseen hyvinvointiimme.

Kauneutta pidettiin hyvinvointiamme tukevana tekijänä mutta myös hyvänä hyvinvoinnin mittarina: ”Hyvinvoiva ihminen näyttää myös kauniilta.” Kauneus on siis niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia ja hehkua.

Tutkimuksesta voit lukea tarkemmin täällä.