text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Aina lahja yli 100€:n tilauksiin
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Aina lahja yli 100€:n tilauksiin

Koko valikoima -30% (ei koske palveluita, lahjakortteja tai nikotiinikorvausvalmisteita)

Aurinko, sinua oli ikävä! Hehkun testiryhmä valikoi suojakertoimelliset kauneustuotteet kevätauringon suojaksi
 

Moni muistaa suojata ihonsa säteilyltä vasta kesän kynnyksellä. Vaikka keväällä ei lähtisi vielä rantalomalle, voivat auringonsäteet kärventää talven jäljiltä koskematonta ihoa pohjoisessakin. Ja vaikka iho ei palaisikaan, aurinko vanhentaa ihoa ennen aikojaan. Näillä kauneustuotteilla otat aurinkosuojan osaksi päivittäistä kauneudenhoitoasi ilman ylimääräistä vaivaa tai aurinkorasvan tahmaisuutta. Eiköhän nautita paisteesta!


Silmänympärysvoiteella eroon tummista silmänalusista tinkimättä herkän ihon suojasta
 
Origins A Perfect World™ Age-Defense Eye Cream With SPF 20 15 millilitran pakkauksessa on tehokas antioksidanttisuoja silmänympärysten iholle. Antioksidanttista valkoista teetä sisältävä silmänympärysvoide kosteuttaa herkän alueen ihoa sekä suojaa sitä muun muassa ilmansaasteilta ja infrapunasäteilyltä. Voide häivyttää tummia silmänalusia, samalla kun SPF 20 suojaa auringolta.
 
“Pyrin pitämään erityisen hyvää huolta herkästä silmänympärysihostani, sillä kuivuus näkyy helposti esimerkiksi meikin pakkautumisena kuiviin kohtiin. Jo viikon käytön jälkeen huomasin silmänympärysihoni olevan entistä hoidetumman ja virkeämmän oloinen, samalla kun voide häivytti tummia silmänalusia. Tämä tuote jää ehdottomasti kosmetiikka-arsenaalini kulmakiveksi ja kevätaamujen pelastajaksi! Suojakerroin on ehdoton auringonvalon lisääntyessä kevättä kohti.”
 
Tähän tuotteeseen kannattaa panostaa, sillä silmänympärysiho kaipaa hellää ja tehokasta hoivaa. Voide on riittoisaa, joten pieni tippa riittää levitettäväksi kummallekin silmänaluselle. Kevyestä koostumuksesta huolimatta tuote tuntuu ravitsevalta iholla ja levittyy helposti. Testiryhmä suosittelee tuotetta ehdottomasti heille, jotka eivät ole vielä löytäneet luottosilmänympärysvoidettaan jokapäiväiseen käyttöön. Kyseessä on anti-age-tuote, mutta kuuriluontoisena se sopii loistavasti myös nuoremmille naisille.
 
 
Kasvovoide niin sekaihon päivittäiseen meikinpohjustukseen kuin vaihtoehdoksi kasvojen aurinkorasvalle
 
Ziaja Med Matifying Cream SPF 50 50 millilitran pakkauksessa suojaa kasvojen ja kaulan ihoa auringolta ja ehkäisee siten pigmenttimuutoksia ja ihon palamista. Etenkin rasvoittuvalle, akne- ja sekaiholle soveltuva kasvovoide imee itseensä ylimääräistä talia ja jättää ihon mattapintaiseksi.
 
“Kun talven jälkeen auringonsäteet vihdoin alkavat lämmittää, unohtuu niiden polttava voima helposti. Kasvovoiteen korkea aurinkosuoja varmistaa, että talven jäljiltä paljas ja kalpeahko kasvojen ihoni ei pala heti ensimmäisistä aurinkoisista kevätpäivistä. Lisäksi voide on melkein kuin taikaa, sillä se pitää rasvoittuvan sekaihoni mattapintaisena pitkään! Tästä tulee ehdottomasti vahva suosikki päivittäiseen kasvojen kosteutukseen, ja otan sen ilman muuta matkaan myös rantalomalle lisäsuojaksi auringonottoon.”
 
Nestemäinen, mutta aurinkovoidetta tuhdimpi koostumus on riittoisa, ja siksi annostelun kanssa kannattaa olla huolellinen. Voide soveltuu mattapintaisuutensa ansiosta hyvin meikinpohjustukseen, kunhan sen antaa hetken aikaa imeytyä. Voide jättää välittömästi kosteutetun ja pehmeän tunteen iholle. Jos karkaat jo ennen kesää lomalle aurinkoon, on Ziaja Medin kasvovoide mahtava vaihtoehto aurinkorasvalle kasvojen herkkää ihoa suojaamaan. Miellyttävä, mieto tuoksu muistuttaa enemmän kosteusvoidetta kuin aurinkorasvaa, eikä voide tahmaa tai öljysty iholla.
 
 
Samassa paketissa kosteusvoide, aurinkosuoja ja kevyesti peittävä meikkivoide
 
Clinique Superdefence CC SPF 30 40 millilitran pakkauksessa on ihon luonnollista heleyttä korostava CC-voide, joka kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ensimmäisiltä ikääntymisen merkeiltä. Läpikuultava koostumus korjaa ja tasoittaa ihon sävyä. Lopputuloksena heleä meikkipohja. Tuote on saatavilla useassa eri sävyssä!
 
“Kasvojen iho altistuu niin paljon auringolle, että olisi tärkeää suojata se lähes koko vuoden ympäri. Tämä tuote sopii jokapäiväiseen arkikäyttöön meikkivoiteen tilalle, aina voimakasaurinkoisista kevätpäivistä syksyyn saakka. Tai miksei laskettelurinteeseenkin! Ottaisin voiteen ehdottomasti matkalle mukaan, vuodenajasta ja lomakohteesta riippumatta. Kyseessä on todellinen monitoimituote, sillä yhdessä purkissa mukana kulkee kosteusvoide, aurinkosuoja ja kevyesti peittävä meikkivoide.”
 
Kevyt voide levittyy helposti sekä sormin että meikkisienen tai -siveltimen avulla. Aurinkosuojan kevyt tuoksu muistuttaa kesästä ja rantalomasta, mikä suorastaan piristää aamulla. Sävytetty voide peittää juuri sopivasti niin, ettei meikkivoidetta tarvitse erikseen. Keveytensä puolesta tuote sopii kuitenkin myös meikkivoiteen alle. Voide todellakin suojaa auringolta samalla, kun se tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa kevyesti. Testiryhmä suosittelee tuotetta niille, jotka pitävät luonnollisesta ja kevyesti peittävästä lopputuloksesta.