text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Prostasin granaattiomenavalmiste aikuiselle miehelle

 

Tihentynyt virtsaamisen tarve, yöheräilyt, rakon hidas tyhjeneminen ja suihkun heikkeneminen saattavat olla merkkejä eturauhasen hyvälaatuisesta liikakasvusta. Eturauhasen liikakasvu on luonnollinen ikääntymiseen liittyvä ilmiö. Muutokset eturauhasessa ilmenevät vähitellen 50–60 vuoden iässä, ja yleistyvät vuosien myötä. Vastaavia oireita voi toki olla nuoremmillakin miehillä, eturauhasen laajeneminen ei ole aina iästä kiinni.

Prostasin sisältää monipuolisen yhdistelmän tehoaineita miehiseen hyvinvointiin: granaattiomenaa, sinkkiä ja lykopeenia. Nykytiedon mukaan granaattiomenan terveysvaikutukset johtuvat polyfenolisten yhdisteiden huimasta määrästä ja laajasta kirjosta. Niistä tärkeimpiä ovat juuri granaattiomenalle tyypilliset punikalagiinit ja ellagiinihappo. Valtaosa hedelmän tehoaineista sijaitsee nahkeissa ja kitkerän makuisissa kuorissa. Prostasin-tabletit valmistetaankin vakioitujen granaattiomenauutteiden seoksesta, joka vastaa parhaalla tavalla koko hedelmän monipuolista sisältöä. Prostasin sisältää lisäksi testosteronitasoja ylläpitävää sinkkiä sekä lykopeenia.

Prostasin on Oy Valioravinto Ab:n Pietarsaaressa valmistama ravintolisä aikuisille miehille. Prostasinin granaattiomenat on viljelty Espanjassa. Ongelmien lisääntyessä ja jatkuessa tulee aina ottaa yhteys lääkäriin.

Lisätietoja granaattiomenasta: www.valioravinto.fi

 

Teksti: Juha Sihvonen, FM, Tuotepäällikkö, Oy Valioravinto Ab