text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

 Hehkun palvelut

 

Hehku tarjoaa myymälöissään erilaisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita. Ammattilaisemme tekevät kaikissa Hehku-myymälöissä mm. ihonhoitoneuvontaa, ihon kosteusmittauksia, kynsien lakkauksia, meikkikursseja ja meikkauksia.

Valikoidut Hehku-myymälät tarjoavat myös hyvinvointipisteissä tehtäviä palveluita, kuten sokerointeja ja kasvohoitoja Dermalogican ja Mádaran tuotteilla. Hyvinvointipisteet löytyvät seuraavista myymälöistämme: Helsinki Forum, Vantaa Tammisto, Oulu Pekurinkulma ja Raisio Mylly.

Kaikki palvelut toimivat ajanvarauksella. Voit tehdä varauksen myös puhelimitse tai myymälässä, kysy vapaita aikoja myös samalle päivälle!

 

Palvelut kaikissa Hehku-myymälöissä

Varaa palvelut täältä tai kysy vapaita aikoja myymälästä.

Ihonhoitoneuvonta - 49 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Ihonhoitoneuvonnassa saat opastusta ihonhoitotuotteiden valinnassa sekä niiden käytöstä. Neuvonnassa käydään läpi juuri sinun ihosi tarpeet ja etsitään ratkaisut ja oikeat hoitotuotteet niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Neuvonnan tavoitteena on helpottaa päivittäistä ihonhoitoasi. Päivittäinen, ihotyypin mukainen hoito on paras tapa ylläpitää ihon heleyttä ja kimmoisuutta. Asiantuntijamme opastavat sinut ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Kesto noin 45 min.


Nuorten ihonhoito- ja meikkausneuvonta - 29 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa neuvoja ja vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon sekä meikkausvinkkejä kauniin ja hehkeän päivämeikin tekoon. Kesto noin 60 min.


Ihon kosteusmittaukset - ilmainen

Kosteusmittauksen avulla kartoitamme ihosi kosteustasapainon. Mittauksen tulosten perusteella valitsemme juuri sinun ihollesi sopivat ihonhoitotuotteet. Kesto noin 15 min.


Pikakäsihoito - 25 €

Pikakäsihoitoon sisältyy: vanhan kynsilakan poisto, kynsinauhojen ja käsien kosteutus sekä kynsien lakkaus. Kesto noin 30 min.

 

Pikamanikyyri - 20 €

Pikamanikyyriin sisältyy: vanhan kynsilakan poisto, kynsien nopea muotoilu, aluslakka, vaalea värilakka, päällyslakka ja pikakuivattaja. Kesto 30 min.


Yhden värin kynsienlakkaus - 15 €

Palveluun sisältyy: vanhan kynsilakan poisto, kynsien nopea muotoilu tarvittaessa, aluslakka, vaalea värilakka x 1, päällyslakka ja pikakuivattaja. Kesto 15 min.


Kauneusneuvonta (max. 6 henkilöä) – 55 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Kauneusneuvontaan voi tulla yksin tai maksimissaan kuuden henkilön ryhmänä. Yksilöneuvonnassa käydään läpi asiakkaan nykyistä tilannetta ja toiveita sekä tehdään ihoanalyysi. Asiakkaalle luodaan hoitorutiini sekä valitaan oikeat tuotteet asiakkaan tarpeisiin. Ryhmäneuvonnassa asiakkaiden tilanne ja toiveet käydään läpi lyhyemmin, jonka jälkeen kaikille tehdään ihoanalyysit, luodaan hoitorutiinit sekä valitaan oikeat tuotteet asiakkaiden tarpeisiin. Kesto 60 min.


Meikkikurssi (max. 6 henkilöä) - 65 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Meikkikurssille voi tulla yksin tai maksimissaan kuuden henkilön ryhmänä. Yksilökurssilla käydään läpi asiakkaalle sopivia värivaihtoehtoja, erilaisia tyylejä ja meikkaustekniikoita sekä valitaan oikeat tuotteet asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaalle tehdään kurssin aikana meikki selostaen vaihe vaiheelta sen eteneminen. Ryhmäkurssilla toteutamme kaikille ryhmäkurssin asiakkaille yhden meikkialueen; esimerkiksi silmämeikki, huulimeikki, kulmat tai pohjameikki selostaen vaihe vaiheelta palvelun etenemisen. Meikkiä tehdessä esitellään erilaisia meikkaustekniikoita ja sopivia värivaihtoehtoja huomioiden ryhmän tarpeet. Lopuksi koko ryhmälle valitaan sopivat tuotteet. Kesto 90 min.
 

Meikkipussin päivitys - 15 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Meikkipussin päivityksessä käydään läpi asiakkaalle sopivia värivaihtoehtoja sekä valitaan oikeat tuotteet asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaalle kerrotaan päivityksen ohessa meikkien oikeasta säilytyksestä, suositellusta vaihtovälistä sekä siveltimien hoidosta. Palvelun yhteydessä saat tuotteista -15 % edun. Kesto 30 min.


Kulmien muotoilu - 12 €

Muotoiluun sisältyy: ympärysihon puhdistus, kulmien muotoilu ja kulmien meikkaus tarvittaessa. Kesto 15 min.

 

Kulmien värjäys ja muotoilu - 18 €

Palveluun sisältyy: ympärysihon puhdistus, kulmien muotoilu, kulmien värjäys. Kesto 30 min.
 

Fresh up -meikki - 29 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Päivämeikin fresh up iltameikiksi. Sisältää päivämeikin siistimisen, korostetaan kulmia ja silmiä ja valitaan sopiva huulimeikki. Kesto 30 min.


Päivämeikki - 29 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Päivämeikkiin kuuluu kasvojen puhdistus ja kosteutus, meikinpohjustusvoide, kevyt silmämeikki (1-2 luomiväriä, rajaus, ripsiväri), pohjameikki (meikkivoide, peitevoide, puuteri, poskipuna, kevyet korostukset ja varjostukset), kulmien muotoilu kynällä tai kulmavärillä, huulten rajaus ja huulipuna/-kiilto. Kesto 30 min.


Irtoripset meikin yhteydessä

Asiakkaan toiveesta meikkiin voidaan lisätä myös irtoripset. Huom. irtoripset ja liima valitaan asiakkaan kanssa yhdessä. Kustannus asiakkaalle tuotteiden hinta. 

 

Juhlameikki - 42 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Juhlameikkiin kuuluu kasvojen puhdistus ja kosteutus, tehotipat, meikinpohjustusvoide, silmämeikki, pohjameikki (meikkivoide, peitevoide, puuteri, poskipuna, korostukset ja varjostukset), kulmien muotoilu kynällä tai kulmavärillä, huulten rajaus, huulipuna ja/tai -kiilto. Irtoripset ja liima lisäkustannuksella. Kesto 45 min.Häämeikki - 70 € (palvelun yhteydessä tuotteista -15 % etu)

Koemeikissä kartoitetaan asiakkaan toiveet ja valitaan värimaailma. Itse meikkiin kuuluu kasvojen puhdistus ja kosteutus, tehotipat, meikinpohjustusvoide, silmämeikki (luomivärit, rajaus, ripsiväri, tarvittaessa ripsitupsut/irtoripset), pohjameikki (meikkivoide, peitevoide, puuteri, poskipuna, korostukset ja varjostukset), kulmien muotoilu kynällä tai kulmavärillä, huulten rajaus, huulipuna ja/tai -kiilto. Koemeikin ajankohta on sovittava erikseen myymälän kanssa. Kesto 60 min.

 

 

Palvelut Hehku-hyvinvointipisteissä

Hyvinvointipisteet löytyvät seuraavista myymälöistämme: Helsinki Forum, Vantaa Tammisto, Oulu Pekurinkulma ja Raisio Mylly. Varaa palvelut täältä tai kysy vapaita aikoja myymälästä.
 

Dermalogica-hoidot

 

Facefit-pikakasvohoito - 20 € (yli 100 € ostosten yhteydessä ilmainen)

Pikahoito paikallisesti tehtynä tai koko kasvoille.  Hoidon aikana arvioimme kasvoillesi sopivimmat tuotteet Dermalogica-sarjasta. Kesto 15 min.


Proskin 30 -pikakasvohoito - 45 €

Dermalogican tuotteilla tehtävä Proskin 30 -hoito muodostuu kolmesta kymmenen minuutin mittaisesta hoitovaiheesta. Hoitovaiheet valitaan ihosi tarpeiden mukaan yhdessä kosmetologin kanssa. Kesto 30 min.


Proskin 60 -kasvohoito 80 €

Dermalogican Proskin 60 sisältää täydellisen kasvohoidon, joka muodostuu kuudesta eri kymmenen minuutin hoitovaiheesta. Hoitovaiheet valitaan ihosi ja tarpeidesi mukaisesti. Kesto 60 min.

 

Mádara-hoidot

 

Express-pikakasvohoito - 55 € 

Mádaran Express-pikakasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta ja kosteutus. Lisäksi hoitoon kuuluu 10 minuutin stimuloiva akupainantahieronta ja rentouttava rintakehän alueen hieronta. Valitse yhdessä ammattilaisemme kanssa juuri sinun ihollesi sopiva hoitoöljy. Vaihtoehtoina hydration & radiance, detox & balancing. anti-stress calming tai energy boost. Kesto 30 min.


Klassinen ihohoito (ihonpuhdistus) - 75 €

Mádaran tuotteilla tehtävä hoito sisältää ihon puhdistuksen ja kuorinnan.  Alkupuhdistuksen jälkeen ihoa lämmitetään, joka elvyttää verenkiertoa ja pehmentää ihoa. Tämän jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti, mikäli siihen on tarvetta. Puhdistuksen jälkeen tehdään naamio, ihon kosteutus sekä rentouttava lymfaattinen hieronta. Kesto 60 min.


SOS skin cleansing -kasvohoito - 100 €

Klassinen Mádaran-tuotteilla tehtävä ihonhoito on tarkoitettu erityisesti syväpuhdistusta kaipaavalle iholle. Hoito sisältää ihon puhdistuksen ja kuorinnan.  Alkupuhdistuksen jälkeen ihoa lämmitetään, joka elvyttää verenkiertoa ja pehmentää ihoa. Tämän jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti, mikäli siihen on tarvetta. Puhdistuksen jälkeen tehdään naamio, ihon kosteutus sekä rentouttava lymfaattinen hieronta. Kesto 75 min.


Intense treatment - ihon uudistumista aktivoiva kasvohoito - 75 €

Mádaran Intense treatment -kasvohoitoa suositellaan kerran kuukaudessa intensiivisenä jaksona yhteensä 6 hoitokertaa. Kasvohoito sisältää ihotyypillesi sopivan puhdituksen ja kuorinnan sekä syvähoitavan Hyaluron filler -naamion ja anti-age-kosteutustuotteet. Lisäksi hoito sisältää 20 minuutin ihoa tasoittavan ja piirteitäsi nostavan hieronnan kasvoille ja rintakehän alueelle. Kesto 60 min.


Ultra Facelift - silottava, virkistävä ja liftaava kasvohoito - 100 €

Mádaran Ultra Facelift -kasvohoitoa suositellaan kerran kuukaudessa intensiivisenä jaksona yhteensä 6 hoitokertaa. Hoito soveltuu kiinteytystä kaipaavalle iholle. Kasvohoito sisältää ihotyypillesi sopivan puhdituksen ja kuorinnan sekä syvähoitavan Hyaluron filler -naamion ja anti-age-kosteutustuotteet. Lisäksi hoito sisältää 20 minuutin ihoa tasoittavan ja piirteitäsi nostavan hieronnan kasvoille ja rintakehän alueelle. Kesto 75 min.


SOS-kostetuttava kasvohoito - 100 €

Mádaran SOS-kasvohoito tuo ensiapua kosteusköyhälle ja kuivalle iholle. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan ja ihon kosteutuksen sekä syvähoitavan hyaluronihapponaamion. Lisäksi hoitoon kuuluu 10 minuutin akupainantahieronta ja rentouttava rintakehän alueen hieronta. Kesto 45 min.


Superseed aroma -kasvohieronnat - 55 €

Mádaran Superseed aroma -kasvohieronta sopii erityisesti sinulle, joka haluat virkistää kasvojasi rentouttavalla ihonhoidolla. Hoito sisältää ihon puhdistuksen sekä stimuloivan akupainantahieronnan kasvoille sekä reutouttavan rintakehän alueen hieronnan. Valitse yhdessä ammattilaisemme kanssa juuri sinun ihollesi sopiva Madaran superseed-öljy. Vaihtoehtoina soothing hydration, radiant energy tai age recovery. Kesto 30 min.

 

Skin Candy -sokeroinnit

 

Skin Candy -sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jolla on ihoa hoitava vaikutus. Luonnollisia ainesosia sisältävät Skin Candy -sokerointimassat sopivat kaikille ihotyypeille. Sokerointimassoihin on lisätty ksylitolia, joka tehostaa ihonhoitovaikutusta ja parantaa sokerimassan tarttuvuutta ihokarvaan tehden karvanpoistosta kivuttomampaa ja nopeampaa. Karvanpoisto tehdään hellävaraisesti ja ihoa ärsyttämättä, karvan kasvusuuntaan. Karvanpoiston yhteydessä sokerointimassa kuorii iholta kuolleen ihosolukon. Tuloksena on pehmeä, karvaton ja silkkinen iho.

Valitsemalla kolme sokeroitavaa aluetta tai enemmän saat -15 % kaikista valitsemistasi sokerointipalveluista.

 

Sääret tai reidet – 35 €
Kesto max. 45 min

 

Sääret ja reidet – 69 €
Kesto max. 60 min.

 

Selkä tai rinta – 39 €
Kesto max. 45 min.

 

Selkä ja rinta – 69 €
Kesto max. 60 min.

 

Käsivarret – 35 €
Kesto max. 30 min.

 

Bikinirajat (vain naisille) – 29 €
Kesto max. 30 min.

 

Kainalot – 22 €
Kesto max. 15 min.

 

Kaula, ylähuuli, leuka, posket tai kulmat – 15 €
Kesto max. 15 min.

 

Koko kasvot – 40 €
Kesto max. 45 min.

 

Sääret, bikinirajat ja kainalot (vain naisille) – 75 €
Kesto max. 60 min.

 

Muut hyvinvointipistepalvelut


Kulmien muotoilu ja värjäys sekä ripsien värjäys - 25 €

Palveluun kuuluu: kulmien ympärysihon puhdistus, kulmien muotoilu pinseteillä, ympärysihon suojaus vaseliinilla, kulmien värjäys, silmämeikin puhdistus, silmänympärysihon suojaus vaseliinilla ja lapuilla, ripsien värjäys, kulmien puhdistus väriaineesta, tarvittaessa kevyt pohjameikki kulmien ympärysiholle, ripsien ja silmien puhdistus väriaineesta, silmänympärysvoide ja tarvittaessa kevyt meikki silmänympärysiholle. Kesto 30 min.

Klassinen manikyyri yksivärisellä lakalla - 29 €

Hoitoon sisältyy: kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, ihon kosteutus, aluslakka, värilakka, päällyslakka ja pikakuivattaja. Kesto 45 min. 

 

Ripsien värjäys - 18 €

Värjäykseen kuuluu: silmämeikin puhdistus, silmänympärysihon suojaus, ripsien värjäys, silmänympärysvoide. Kesto 30 min.