text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

PALAUTUSOHJEET


Ole hyvä ja tarkasta lähetys, kun olet noutanut sen. 

Huomautukset ja palautusilmoitukset tulee tehdä 14 vrk:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että lähetyksesi voi saapua useassa laatikossa.

 

Palautusehdot


Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä Hehkulle Ostajan apulainen-palvelussa. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Kosmetiikka-, hygienia- ja intiimituotteiden sekä elintarvikkeiden ja lisäravinteiden tulee olla avaamattomia ja sinetillisten tuotteiden sinettien ehjiä. Asiakkaan tulee palauttaa tuotteet Hehkulle viivytyksettä ja kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä ilmoituksen tekemisestä.

Asiakkaalla ei ole oikeutta ottaa tuotetta käyttöön tutustuessaan siihen ennen tuotteen palautusta. Jos palautettua tuotetta on vastoin asiakkaan huolenpitovelvollisuutta käytetty, Hehkulla on oikeus periä 100% arvonalennusta tuotteen hinnasta sekä lisäksi palautuskulut. 

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: 

Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi kosmetiikka-, intiimi-, suuhygienia-tuotteet, kuume- ja verenpainemittarit sekä juomapullot. Elintarvikkeiden ja lisäravinteiden osalta palautusoikeutta ei ole tuotteen avaamisen jälkeen.

Mikäli lähetystä ei noudeta, kauppaa ei katsota peruutetuksi, vaan sopimus raukeaa neljäntoista (14) päivän kuluttua siitä, kun sinulle on ilmoitettu tuotteen olevan noudettavissa noutopisteestä. Hehkulla on tällöin oikeus veloittaa tuotteen toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kustannukset, jotka vähennetään sinulle palautettavasta alkuperäisestä ostoksen summasta. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan Hehkulle erikseen kaupan peruuttamisesta kohdan ”Palautukset” mukaisesti.