text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

Kesäkuun uutuudet Hehkussa

 

NUXE

 

Nuxe on aisteja herättelevä ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet koostuvat luonnon raaka-aineista tehden ihonhoidosta lempeää mutta tehokasta. Kymmeniä patentteja lunastanut merkki on yksi Ranskan myydyimmistä apteekkimerkeistä. Nuxe-tuotteet eivät sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, eläinperäisiä raaka-aineita eivätkä mikromuoveja. 
 
 
Tutustu NUXE-tuotevalikoimaan täällä.
 
 
 

Urtekram Purple Lavender

 

Uusi Urtekram Purple Lavender -sarja on ainutlaatuinen yhdistelmä probiootteja, kasviperäisyyttä ja aromaterapiaa. Tuoteperhe tasapainottaa ihon ja hiusten luontaista hyvinvointia. Laventeliuutteen ansiosta tuotteilla on myös rauhoittava vaikutus. 


 
Tutustu Urtekram-laventelisarjan tuotteisiin täällä.
 
 
 

KORRES-aurinkotuotteet

 

KORRES-aurinkovoiteet paitsi tuoksuvat ihanalta myös antavat tehokkaan suojan UV-säteiden haittavaikutuksia vastaan. Kaikki KORRES-aurinkovoiteet suojaavat sekä UVA- että UVB-säteilyltä ja ne sisältävät parhaan tehon varmistamiseksi sekä kemiallisia että fysikaalisia suoja-aineita.

KORRES-aurinkosuojatuotteet sisältävät fysikaalisen ja fotostabiilin kemiallisen aurinkosuojan, joiden yhdistelmä takaa parhaimman mahdollisen suojan auringon aiheuttamilta haitoilta. Fysikaalinen suoja heijastaa auringonsäteet pois iholta ja fotostabiilit kemialliset aurinkosuoja-aineet suodattavat auringon säteilyn iholle vaarattomaan muotoon.

Aurinkosuojan lisäksi KORRES-aurinkotuotteet sisältävät ihoa hoitavia luonnollisia raaka-aineita.

 
Tutustu KORRES-aurinkotuotevalikoimaan täällä. 
 
 
 

Liance

 

Liance-kuivashampoot raikastavat hiukset nopeasti pesukertojen välillä. Helppo käyttää ja muotoilla hiukset. Arjen ylellisyyttä tiedostavalle kuluttajalle. Liance-kuivashampoot on saatavana 200ml ja 80 ml pakkauksina.

 

Tutustu Liance-tuotevalikoimaan täällä.