text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

Päivetystä pintaan! Itseruskettavat tuotteet Hehkun testiryhmän syynissä

 

Kesän loppuminen tietää väistämättäkin auringonvalon vähenemistä ja kesällä kerätyn rusketuksen vaalenemista. Onneksi kuitenkin voit itseruskettavien tuotteiden avulla säilyttää päivetyksen ja pitkittää talvisen kalpeuden saapumista, turvallisesti. Tässä kolme tärppiä itseruskettavien arsenaalista.


Luonnollinen päivetys itseruskettavien käyttöön tutustujalle

Biosolis Self Tanning Spray 150 millilitran pakkauksessa on dermatologisesti testattu ja luonnonkosmetiikkasertifioitu kevyt voide, joka annostellaan suihkeena iholle. Tuotteen kosteusvoidemainen koostumus tekee siitä hoitavan ja kosteuttavan, eli tämä itseruskettava sopii loistavasti myös kuivaihoisille.
 
“Kätevä suihkemekanismi teki tuotteen annostelun helpoksi. Kosteutus tuntui jo levittäessäni tuotetta, mikä teki siitä miellyttävän käyttää. Tuote on sävyltään todella kevyt, joten näkyvistä rusketusrajoista ei ole syytä huolestua.” 
 
Tällä miellyttävän miedosti tuoksuvalla tuotteella saat loihdittua luonnollisen ja tasaisen päivetyksen, jota ei paljaalla silmällä tunnista itseruskettavaksi yhden levityskerran jälkeen. Kyseessä on siis täsmätuote erityisesti itseruskettavien käytön ensikertalaiselle.


Hoitava ja tasainen rusketus hittituotteella
 
Vita Liberata Fabulous sävytetty itseruskettava vaahto 100 millilitran pakkauksessa on oikea itseruskettavien hittituote, jonka nimeen tuhannet itseruskettavia käyttävät vannovat. Sertifioituja raaka-aineita sisältävän moussen luvataan paitsi luovan kestävän ja tasaisen lopputuloksen myös hoitavan ihoa muun muassa marulaöljyn voimin. Odotukset ovat siis korkealla, mutta mitä sanoo testiryhmä?

“Ennen olen pitänyt itseruskettavien käyttöä vaivalloisena, mutta tämä tuote mursi mielikuvan. Moussemainen koostumus on keveä ja tuote levittyy iholle uskomattoman helposti. Käyttö on vaivatonta myös siksi, että tuote on hajusteeton ja nopeasti imeytyvä. Lopputulos on kehumisen arvoinen; terveen tasainen ja luonnollinen päivetys ilman rusketusrajoja.”
 
Tuotteen hoitavuus ja kosteuttavat, luonnonmukaiset raaka-aineet sopivat mainiosti erityisesti talvikuivalle iholle. Tämä runsaspigmenttinen itseruskettava sopii kevyen päivetyksen aikaansaamiseksi ennen rantalomaa tai rusketuksen rakastajalle luottotuotteeksi ympärivuotiseen käyttöön.
 

Rantaloman rusketus yhdessä yössä

Marc Inbane Natural Tanning Spray 200 millilitran pakkauksessa on oikea valinta niille, joille itseruskettavan käyttö on jo tuttua ja jotka pitävät tummasävyisestä päivetyksestä. Tätä korkealaatuista, luonnollisista ainesosista valmistettua rusketussuihketta ylistetään muotinäytösten bäkkäreillä ympäri maailman, ja se onkin salaisuus näytösmallien täydellisen päivettyneeseen hipiään. Entä miten suihke toimii kotikäytössä?
 
“Tyylikäs ja laadukas pakkaus houkuttelee testaamaan. Tuote suihkutetaan iholle spraypullosta ja se imeytyy nopeasti. Ei siis huolta tahriintuneista lakanoista tai vaatteista. Jo yhdellä kerroksella saa aikaan tumman sävyn, joka ei ole kuitenkaan oranssi. Rusketus syventyy iholla vielä parin tunnin ajan levityksen jälkeen ja kestää noin viiden päivän ajan.”
 
Tumman pigmentin takia tätä tuotetta käytettäessä on erityisen tärkeä muistaa oikeanlaiset esivalmistelut ennen levitystä. Huolellinen kuorinta sekä riittävä kosteutus takaavat tasaisen ja rusketusrajattoman lopputuloksen. Koska itseruskettava on spraymäinen, sen käyttö saattaa vaatia hieman harjoittelua tai kaverin avuksi suihkuttelemaan tuotetta tasaisesti ympäri vartaloa. Huolellisen levityksen tulos kuitenkin palkitsee – aivan kuin olisi juuri tullut kauneushoitolan suihkurusketuksesta tai maannut viikon rantalomalla etelässä.