text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Osallistu Hehkun #ihonpelastaja Instagram-haasteeseen ja voit voittaa 250 €:lla ihonhoitotuotteita!

 

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa osaa Hehkun #ihonpelastaja-haasteeseen ja osallistua arvontaan, jossa voit voittaa 250 €:lla ihonhoitotuotteita Hehku-myymälän valikoimasta. Palkinto on lunastettavissa kaikissa Hehku-myymälöissä lukuunottamatta verkkokauppaa. Osallistumisaika päättyy 19.8.2018 klo 23:59.

 

Toimi seuraavasti:

1. Ota kuva suosikki ihonhoitotuotteestasi, joka toimii ihosi pelastajana tilanteessa kuin tilanteessa! 

2. Lataa kuva Instagram-tilillesi käyttämällä hashtagia #ihonpelastaja ja tagaamalla meidät kuvaan @hehkufinland. Huom! Instagram-tilin täytyy olla julkinen, jotta arvontaan voi osallistua.

3. Onnea kisaan! Onnellinen voittaja ilmoitetaan viimeistään 22.8. Instagram-tilillämme @hehkufinland.

Arvonnan säännöt


Järjestäjän tiedot:

Hehku Kauppa Oy
Lars Sonckin kaari 14
02600 Espoo


Kilpailuaika ja osallistuminen:
 
Hehkun #ihonpelastaja Instagram-kilpailuun voi osallistua 6.-19.8.2018 itse otetulla kuvalla ja lisäämällä siihen tunnisteeksi #ihonpelastaja ja @hehkufinland. Instagram-tilin pitää olla julkinen, jotta arvontaan voi osallistua. Palkinto arvotaan 22.8.2017 mennessä ja voittaja ilmoitetaan @hehkufinland-Instagram-sivulla.

 
Palkinnot:
 
Osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkinto, jossa voittaja saa valita ihonhoitotuotteita Hehkun valikoimasta 250 €:n arvosta. Palkinto on lunastettavissa ainoastaan Hehku-myymälöissä, ei verkkokaupassa. Palkinto on lunastettava viimeistään 31.12.2018. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Hehku Kauppa Oy ei korvaa voittajalle mahdollisesti aiheutuvia matkakuluja.
 

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta:
 
Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Palkinnot tarjoaa Hehku Kauppa Oy, joka vastaa kilpailun palkinnoista maksettavasta lakisääteisestä arpajaisverosta. Tämä kilpailu ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelua koskevia sääntöjä.
 
Järjestäjä voi julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia markkinointikanavissaan ilman erillistä korvausta. Voittajan nimi voidaan julkaista myös mainonnassa esim. hehku.fi-verkkokaupassa ja järjestäjän Facebook- tai Instagram-kanavissa.