text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

Tiedätkö, miten ja miksi erilaisia ihonhoitotuotteita käytetään? Asiantuntijamme opastaa!

 

Kasvojen iho tarvitsee säännöllistä hoitoa ja ravinteita voidakseen hyvin. Heikosti ravittu iho voi johtaa ihon kuivuuteen, hilseilyyn ja rasvoittumiseen. Ihon kuivuminen aiheuttaa kimmoisuuden vähenemistä, mikä näkyy lisääntyvinä juonteina iholla. Myös UV-säteet, saasteet ja meikin huolimaton puhdistus vanhentavat ihoa ennenaikaisesti. Oikeanlainen ihonhoitorutiini ja oikein valitut tuotteet ovat avainasemassa ihon hyvinvoinnissa. Ihonhoitotuotteita on erilaisia, ja jokaista tuotetta käytetään erilaisiin tarkoituksiin. Asiantuntijamme opastaa, miten ja miksi erilaisia ihonhoitotuotteita käytetään.

 

Vaihe 1: Puhdistus

Kasvojen puhdistus aamuin illoin on ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Kasvojen puhdistustuote poistaa iholta päivän mittaan kertyneen meikin, lian ja saasteet. Puhdistus ehkäisee epäpuhtauksia ja auttaa muita hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Jos meikkiä käyttää runsaammin, on hyvä puhdistaa meikki erillisellä tuotteella kasvojen puhdistustuotteen lisäksi. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen.

 

Vaihe 2: Hoito

Seerumi tuo iholle tehoaineita. Seerumi imeytyy kasvovoiteita syvemmälle, ja se sisältää enemmän aktiiviaineita kuin muut ihonhoitotuotteet. Seerumilla voidaan hoitaa ihon erilaisia tarpeita, kuten sameutta, aknea, punoitusta, ikääntymisen merkkejä ja kosteuden puutetta. 

 

Vaihe 3: Kosteutus

Kosteuta ihoa aamuin illoin puhdistuksen ja seerumin levityksen jälkeen. Aamuisin puhtaalle iholle levitettävä päivävoide kosteuttaa tasaisesti koko päivän ja suojaa ihoa ympäristön rasituksilta. Yövoiteen koostumus on täyteläisempi kuin päivävoiteen. Yövoide ravitsee ja hoitaa ihoa yöllä nukkuessasi, jolloin ihon toiminnot ovat vilkkaimmillaan.

Silmänympärysalue tarvitsee oman voiteensa, sillä silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho. Ensimmäiset näkyvät juonteet silmien ympärillä johtuvat liiallisesta kuivumisesta ja ikääntymiseen liittyvästä ohenemisesta. Silmänympärysvoiteen avulla voidaan ennaltaehkäistä silmänympärysihon kuivumista ja ihovaurioita.

 

Vaihe 4: Kuorinta ja naamio

Päivittäisten ihonhoitotoimenpiteiden lisäksi ihonhoitoa tehostetaan kuorinnalla ja naamioilla. Kuorinta poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja auttaa ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Kuorinta myös ehkäisee epäpuhtauksia ja kuivuutta sekä auttaa ihoa uudistumaan nopeammin. Kuori iho 1–2 kertaa viikossa ihotyypistäsi riippuen.

Naamio toimii tehohoitona ja nopeana ensiapuna kasvoille. Naamio syväpuhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Käytä naamiota 1–3 kertaa viikossa ihotyypistäsi riippuen.

 

Katso omalle ihotyypillesi sopivat tuotteet alta.

Lue myös miesten ihonhoitorutiinit >>