text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

Tiesitkö, että myös miesten on tärkeää pitää huolta ihostaan? Lue asiantuntijamme vinkit miehen ihonhoitoon!

 

Kasvojen iho tarvitsee säännöllistä hoitoa ja ravinteita voidakseen hyvin. Myös miesten on tärkeää pitää huolta ihostaan kasvojen pesun ja parranajon lisäksi. Miesten iho on hieman naisten ihoa paksumpi, mistä johtuen ihon ikääntyminen ja ryppyjen muodostuminen alkavat näkyä naisia myöhemmin. Oikeanlainen ihonhoitorutiini ja oikein valitut tuotteet ovat avainasemassa juonteiden ennaltaehkäisyssä ja ihon hyvinvoinnissa. Asiantuntijamme opastaa, miten ja miksi erilaisia ihonhoitotuotteita käytetään.

 

Vaihe 1: Puhdistus

Kasvojen puhdistus aamuin illoin on ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Kasvojen puhdistustuote poistaa iholta päivän mittaan kertyneen lian, saasteet ja muut ympäristön rasitteet. Puhdistus ehkäisee epäpuhtauksia ja auttaa muita hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen.

 

Vaihe 2: Hoito

Seerumi tuo iholle tehoaineita. Seerumi imeytyy kasvovoiteita syvemmälle, ja se sisältää enemmän aktiiviaineita kuin muut ihonhoitotuotteet. Seerumilla voidaan hoitaa ihon erilaisia tarpeita, kuten sameutta, aknea, punoitusta, ikääntymisen merkkejä ja kosteuden puutetta.

Silmänympärysalue tarvitsee oman voiteensa, sillä silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho. Ensimmäiset näkyvät juonteet silmien ympärillä johtuvat liiallisesta kuivumisesta ja ikääntymiseen liittyvästä ohenemisesta. Silmänympärysvoiteen avulla voidaan ennaltaehkäistä silmänympärysihon kuivumista ja ihovaurioita.

 

Vaihe 3: Kosteutus

Kosteuta ihoa aamuin illoin puhdistuksen ja seerumin levityksen jälkeen ihotyypillesi sopivalla voiteella. Kasvovoiteen tarkoitus on kosteuttaa, hoitaa ja suojata kasvojen herkkää ihoa. Valitse geelimäiset tuotteet, jos ihosi tuntuu epäpuhtaalta tai ihosi talineritys on runsasta.

 

Vaihe 4: Kuorinta, parranajo ja naamio

Päivittäisten ihonhoitotoimenpiteiden lisäksi ihonhoitoa tehostetaan kuorinnalla ja naamioilla. Kuorinta poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja auttaa ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Kuorinta myös ehkäisee epäpuhtauksia ja kuivuutta sekä auttaa ihoa uudistumaan nopeammin. Kuori iho 1–2 kertaa viikossa ihotyypistäsi riippuen. Parta kannattaa ajaa kuorinnan jälkeen, ja ihoa voi rauhoittaa after shave -tuotteilla parranajon jälkeen.

Naamio toimii tehohoitona ja nopeana ensiapuna kasvoille. Naamio syväpuhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Käytä naamiota 1–3 kertaa viikossa ihotyypistäsi riippuen.

 

Katso omalle ihotyypillesi sopivat tuotteet alta.

Lue myös naisten ihonhoitorutiinit >>