text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Helmikuun uutuusbrändit

Paese

Paese on meikkaajien ja maskeeraajien rakastama meikkisarja, joka valmistaa korkealaatuista värikosmetiikkaa. Paese yhdistää tuotteissaan huippulaadukkaat pigmentit ihoa hoitaviin ainesosiin, mikä takaa upean ja kestävän meikin samalla hoitaen kallisarvoista ihoasi.  Paesen tuotteet sisältävät hoitavia vitamiineja, öljyjä, mineraaleja ja vahoja ja moni tuote myös luonnollisen UV-suojan. Laajasta valikoimasta löydät ammattilaisten suosimat luottotuotteet ja trendikkäimmät uutuudet.

 

It's Skin

It's Skin on johtava eteläkorealainen kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden valmistaja, jonka tuotteet ovat kasvattaneet nopeasti suosiotaan ympäri maailman. Tuotteiden korkea laatu, tehokas vaikutus ja kilpailukykyinen hinta tekevät niistä haluttuja ja kiiteltyjä. Tuotteita kehitetään tiiviissä yhteistyössä Soulin yliopiston kanssa.

It's Skin-ihonhoitotuotteissa yhdistyvät moderni aasialainen ihonhoitofilosofia, luonnon omat vaikuttavat aineet, huippuunsa hiottu valmistusteknologia sekä innovatiiviset ja hauskat tuotepakkaukset.

Filosofiamme ytimessä on ihon luonnollisen kauneuden korostaminen ympärillä olevia luonnon puhtaita ainesosia hyödyntäen. Tuotteissamme on paljon tuttua, mutta myös tuntemattomampaa luonnonkosmetiikkaa, joissa on hoitavia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Tuotteilla on suojaava, ennaltaehkäisevä ja ihon luonnollisen tasapainon palauttava vaikutus. Vesipohjaiset, nopeasti imeytyvät tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja soveltuvat niin päivittäiseen käyttöön kuin perusteellisempaankin ihonhoitoon.

 

GamArde

Gamarde-luonnonkosmetiikkasarja perustuu dermatologisesti testatun, runsaasti mm. rikkiä sisältävän Gamarde-les-Bains -mineraaliveden ja luomulaatuisen arganöljyn innovatiiviseen synergiaan. Lisäksi tuotteissa käytetään paljon Provencelle tunnusomaisia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, kukkavesiä sekä muita 100% luontaisia kasvikunnan raaka-aineita. Raikkaat ja puhtaalta luonnolta tuoksuvat tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita, eikä allergisoiviksi osoittauneita ainesosia. Erityisesti herkälle ja helposti ärtyvälle iholle suunnitellusta, kattavasta ihonhoitosarjasta löytyy sopiva tuotevalikoima koko perheelle, jokaiseen vuodenaikaan.

 

Floxia

”Floxia – dermokosmeettinen, lääkäreiden kehittämä ihonhoitosarja – koska ihon toiminnan ja ongelmien ymmärtäminen on paras pohja ihonhoidolle.”

Floxia on dermokosmeettinen ihonhoitosarja, joka keskittyy ihon erilaisiin vaatimuksiin, ongelmiin ja tasapainottamiseen. Floxian ihonhoidon menetelmät ovat helpot, yksinkertaiset, ihon suojamekanismia ja toimintaa tukevia. Hoito-ohjelmassa pyritään välttämään liikaa mekaanista ihoärsytystä sekä liian monimutkaisia hoitotoimintoja. Floxia keskittyy tehokkaaseen täsmähoitoon.

Tuotekehityksessä käytetään korkeaa teknologiaa sekä laadukkaita aktiivisia raaka-aineita. Tuotteiden valmistuksen ja kehitystyön takana on lääketehdas ja ihotautilääkärit. Tuotteita on valmistettu jo 17 vuoden ajan ja niiden upeista aktiivisista tuotteita käytetään jo yli 30 maassa.