text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Hehkun suosikit aletuotteista

 

Hehkussa on nyt kesäale! Tarjoamme kesän ajan vaihtuvia huipputarjouksia jopa 50 prosentin alennuksella. Listasimme suosikkimme alevalikoiman tuotteiden joukosta.

 

1. NYX Ultimate Eyeshadow Palette on ammattilaistason luomiväripaletti, joka sisältää 12 runsaspigmenttistä luomiväriä. 

 

2. bareMinerals Get Started Complexion Kit on mineraalimeikkien aloituspakkaus, joka sisältää kaiken tarpeellisen täydellisen pohjameikin tekoon. Pakkaus
sisältää Prime Time Foundation Primer -pohjustustuotteen, Original Foundation -meikkipohjan, Matte Foundation -meikkipohjan, Warmth All-Over Face Colour -aurinkopuuterin, Mineral Veil Finishing Powder -puuterin sekä Flawless Application Face Brush -siveltimen.

 

3. BodyBoom on ihastuttava kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita. Herkullisen tuoksuiset kahvikuorintatuotteet taistelevat selluliittia ja venymäarpia vastaan, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa sekä tasoittavat epätasaista ihonsävyä.

 

4. Tyylikäs Equa-juomapullo on helppo pitää mukana niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Pullo on turvallinen käyttää eikä se sisällä lainkaan haitallista bisphenol A (BPA) -yhdistettä. Equa-juomapullo on valmistettu lasista ja on täysin konepestävä.

 

5. Hemmottele ihoasi ravinteikkaalla Vita Liberata Marula itseruskettavalla kuivaöljyllä! Itseruskettava öljy sisältää sertifioituja raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa tehokkaasti. Suojakerroin 50.

 

6. Sante-luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet on kehitetty nykypäivän kuluttajan tarpeisiin. Kaikissa Sante-tuotteissa käytetään huolella valittuja luomulaatuisia ja luonnonvaraisina kasvaneista kasveista saatuja vaikuttavia raaka-aineita kuten öljyjä ja uutteita.

 

7. Rakastetut Sophie la girafe -lelut ovat Ranskan myydyimpiä vauvanleluja. Sophie la girafe-valikoima sisältää ihania leluja eri ikäisille vauvoille ja taaperoille.