text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Usein kysytyt kysymykset

 

Yleistä

Milloin Hehku lopettaa?
Hehku tulee sulkemaan kaikki myymälänsä ja verkkokaupan kevään 2019 aikana. Myymälät toimivat normaalisti ja verkkokauppa toimittaa kaikki tilaukset asiakkaille. Tuotteiden palautukset ja asiakaspalvelu toimivat vielä kauppojen sulkemisenkin jälkeen.

 

Uskallanko tilata vielä verkkokaupasta? Voinko olla varma että saan tilaamani tuotteet?
Hehkun verkkokauppa toimii normaalisti ja toimittaa tilaukset asiakkaille noin 1-3 arkipäivässä. Verkkokaupan maksunvälittäjä Maksuturva Group Oy tilittää rahat Hehkulle vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi, joten jos tilaustasi tai jotain tilaamiasi tuotteita ei voida toimittaa, saat hyvityksen niistä käyttämällesi maksutavalle. Hehkun palautuskäytännöt ja vastuut säilyvät vaikka myymälät ja verkkokauppa olisivat kiinni.

 

Ostin lahjakortin, mihin asti voin sen käyttää?
Lahjakortti on voimassa koko sen voimassaoloajan ja sen voi käyttää kaikissa Hehkun myymälöissä sekä kaikissa K-ryhmän ketjuissa (K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Intersport, Budget Sport, Kookenkä ja K-Rauta).
Lahjakortti ei käy maksuvälineenä verkkokaupassa.

 

Voiko lahjakortin käyttää verkkokaupassa?
Lahjakortteja ei voi käyttää verkkokaupassa. Lahjakortteja voi käyttää maksuvälineenä kaikissa Hehkun myymälöissä sekä kaikissa K-ryhmän ketjuissa (K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Intersport, Budget Sport, Kookenkä ja K-Rauta).

 

Ostin juuri tuotteen mutta nyt sen saisi paremmalla alennuksella, hyvitättekö erotuksen?
Tarjouksia tai etuja ei myönnetä jälkikäteen. Sinun on kuitenkin halutessasi mahdollisuus palauttaa tilaamasi tuotteet tilaus- ja toimitusehtojemme mukaisesti.

 


Tilaaminen


Tilauksen teossa on ongelmia, mihin otan yhteyttä?

Saat apua kaikkiin tilauksesi vaiheisiin asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelu on sinua ja hyvinvointiasi varten tavoitettavissa tästä linkistä tai chatin kautta.


Voinko tehdä tilauksen rekisteröitymättä?

Tilauksen teko on mahdollista myös ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä voit kuitenkin seurata helposti tilauksesi tilaa, nähdä tilaushistorian sekä hyödyntää Plussa-kortin etuja syöttämälllä Plussa-kortin numeron profiiliisi. 


Onko tilaukseni jo matkalla?

Saat tiedon sähköpostitse kun tilauksesi on pakattu. Voit seurata tilauksesi statusta sähköpostitse saamasi linkin kautta seurantakoodilla. 


Voinko muuttaa tilaustani?

Jotta pystymme takaamaan mahdollisimman nopean toimituksen, tilausmuutokset eivät ole mahdollisia. 


En ole vielä saanut tilaustani, miksi toimitus kestää noin kauan?

Jos varastolla on tilatusta tuotteesta puute, pyrimme täydentämään oman varastomme sekä siten myös tilauksesi ennen sen lähettämistä. Jos emme saa tuotetta muutaman päivän sisällä, tilauksessa lähetetään sinulle saatavilla olevat tuotteet ja puutteellinen tuote hyvitetään sinulle automaattisesti. 

 

Maksaminen

Millaiset maksutavat verkkokaupassa on?
Löydät tiedot eri maksutavoista täältä 


Mistä voin tiedustella maksuani koskevia tietoja?

Voit ottaa yhteyttä Maksuturvan kuluttaja-asiakaspalveluun:
Maksuturva Group Oy
www.maksuturva.fi 
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi 
Puhelinnumero: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 - 17.00.

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Suomen Maksuturva Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi erillistä rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi verkkokauppaan. Suomen Maksuturva Oy:n toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. 


Valitsin maksutavaksi laskun, koska lasku tulee minulle?

Lasku lähetetään sinulle 14 päivän tarkistusajan jälkeen. Tarkistusaika alkaa, kun olet hakenut paketin noutopisteestä. Lasku lähetetään sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Omista sähköpostiasetuksistasi johtuen kannattaa myös tarkistaa roskapostikansio.  

 

TOIMITUS


Miten paketit toimitetaan minulle?

Löydät tiedot eri toimitustavoista täältä

 

Palautus / reklamaatiot


Miten tilauksen voi palauttaa?

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä Hehkulle Ostajan apulainen -palvelussa. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Kosmetiikka-, hygienia- ja intiimituotteiden tulee olla avaamattomia ja sinetillisten tuotteiden sinettien ehjiä. Sinun on palautettava tuotteet Hehkulle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän sisällä ilmoituksen tekemisestä. Katso tarkemmat ohjeet palautuksista täällä

 

Sain tilaukseni mutta siitä puuttuu tuotteita?
Useiden samanaikaisten tilausten kohdalla Hehkun varastosta voivat tuotteet loppua. Puuttuneet tuotteet hyvitetään asiakkaan tilille automaattisesti eikä se vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä. Pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman nopeasti ja joudumme lähettämään ne puutteellisina jos emme saa kyseistä tuotetta lisää varastoomme.


En saanut kaikkia tilaamiani tuotteita, lähetetäänkö puuttuneet myöhemmin?

Jälkitoimitukset eivät ole toistaiseksi mahdollisia verkkokaupan tilauksille. Puuttuneesta tuotteesta saat hyvityksen automaattisesti ennen kuin tilaus lähtee kuljetukseen sinulle.  


Tilaamani tuote on viallinen, miten toimin?

Jos tilauksessasi on viallinen tuote, ota yhteys asiakaspalveluun täältä ja ilmoita meille virheestä. Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä pikimmiten asian tiimoilta. Tee myös ilmoitus viallisesta tuotteesta Ostajan apulainen -palvelussa, jolloin mahdollinen hyvitys tuotteesta saadaan käsiteltyä. Lisää tietoa tuotepalautuksista sekä rikkoontuneen tai viallisen tuotteen ilmoituksesta löydät täältä.


Yksi tilaamani tuote oli hajonnut kuljetuksessa, mitä teen?

Jos tilauksessasi on rikkoontunut tuote, ota yhteys asiakaspalveluun täällä ja ilmoita meille vahingosta. Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä pikimmiten asian tiimoilta. Tee myös ilmoitus rikkoontuneista tuotteista Ostajan apulainen -palvelussa, jolloin mahdollinen hyvitys tuotteesta saadaan käsiteltyä. Lisää tietoa tuotepalautuksista sekä rikkoontuneen tai viallisen tuotteen ilmoituksesta löydät täältä.  


Voinko vähentää palautetut tuotteet itse laskusta?

Jos olet tehnyt palautusilmoituksen ja palauttanut tuotteet ohjeiden mukaisesti takaisin Hehkulle, Hehku hyvittää palautuneiden tuotteiden summan suoraan. Tällöin voit maksaa laskulla ainoastaan ne tuotteet, jotka päätit pitää itselläsi. 

 

Tilaamani tuote hajosi takuuaikana, miten toimin?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tämän linkin kautta.

    

K-Plussa


Miten hehku.fi ostoksista kertyy Plussa-pisteitä?

Hehku.fi-verkkokaupan ostoksista kertyy Plussa-pisteitä peruspisteinä. Peruspisteet kertyvät siten, että 1 euro = 1piste. Omia Plussa-pisteitäsi voit seurata www.plussa.com sivulla ”Oma Plussa”-palvelussa.


Voinko maksaa Plussa-rahalla hehku.fi-verkkokaupassa?

Toistaiseksi Plussa-raha ei käy maksuvälineenä verkkokaupassamme. Maksutavat löydät täältä.


Miten saan Plussa-kortin?

Voit joko täyttää hakemuksen osoitteessa www.plussa.com tai käydä Hehku-myymälässä ja noutaa korttihakemuslomakkeen sieltä. Plussa-kortti maksaa 8,40 €.


Mistä voin tarkistaa Plussa-kortin saldon?

Plussa-ostot ja niistä kertyvät Plussa-pisteet sekä Plussa-raha näkyvät Plussa.comin Oma Plussa -sivuilla henkilökohtaisella Plussa-tiedotteellasi. Plussa-rahan kertymistä voi seurata myös kuukausittain sähköpostitse lähetettävältä Plussa-tiedotteelta, kaupan maksupäätteeltä ja K-ruoka-mobiilisovelluksessa. Kuukausittain kertyvän Plussa-rahan voimassaoloaika on 13 kuukautta.