text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Hoida ihoasi ammattilaisten kehittämillä ihonhoitosarjoilla!

 

Tiesitkö, että meiltä Hehkusta löydät monia terveydenhuollon ammattilaisten kehittämiä ihonhoitosarjoja, jotka on valmistettu turvallisista ja korkealuokkaisista raaka-aineista? Ammattilaisten kehittämät, luotettavat tuotesarjat keskittyvät kokonaisvaltaisesti ihonhoitoon. Tuotesarjoista löytyy tuotteita sekä kasvojen että vartalonhoitoon, mm. vartalovoiteita, puhdistusgeelejä, kosteusvoiteita, kasvonaamioita ja kuorintavoiteita. Sarjoja löytyy joka hintaluokista, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivan hintaiset tuotteet. Tutustu ammattilaisten kehittämiin tuotesarjoihin täällä.

Esittelyssä innovatiivinen BIOEFFECT, luonnollinen KORRES, esteettisen lääketieteen asiantuntija Laboratoires Filorga sekä vaativan ihon tarpeisiin kehitetty Floxia. 

 

BIOEFFECT

BIOEFFECT-hoitotuotteet ovat innovatiivista ja tieteellistä ihonhoitoa Islannista. Tuotteet sisältävät ainoana maailmassa kasviperäisiä ohrassa tuotettuja, iholle luonnollisia ihosolun kasvutekijöitä, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja lisäävät ihon kollageenin tuotantoa. Kansainvälisten kauneustoimittajien useasti palkitsemat seerumit ovat puhtaita koostumukseltaan ja sisältävät vain välttämättömimpiä, tarkoin valikoituja raaka-aineita. Tuotteet heleyttävät ihoa ja säilyttävät ihon luonnollisen nuorekkuuden.

Riippumattomat, kliiniset tutkimukset osoittavat, että BIOEFFECT EGF -seerumit:

  • Vilkastuttavat ihon solu-uusiutumista
  • Silottavat ryppyjä ja juonteita
  • Kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa
  • Vaalentavat pigmenttimuutoksia
  • Supistavat ihohuokosia ja tasoittavat ihon pintaa
  • Kosteuttavat syvältä.

Tutustu BIOEFFECT-tuotteisiin täällä. Kun ostat kaksi BIOEFFECT-tuotteita, saat lahjan kaupan päälle (arvo 55 €)! Rajoitettu erä. 

 

 

KORRES

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. Tuotekehitys tapahtuu sekä tutkimustulosten että KORRESin vankkumattomien arvojen pohjalta. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, käyttää niissä ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita kreikkalaisia yrttejä sekä välttää synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien ja propyleeniglykolin, käyttöä.

Tutustu KORRES-tuotevalikoimaan täällä. Kun ostat KORRES-tuotteita 80 €:lla, saat KORRES Wild Rose -kasvovoiteen kaupan päälle (arvo n. 33 €)! Rajoitettu erä.

 

 

Laboratoires Filorga

Ranskalainen Laboratoires Filorga sai alkunsa kosmetiikan ja esteettisen lääketieteen innovaatioiden yhdistämisestä. Laboratoires Filorga tunnetaan johtavana asiantuntijana anti-ageing-tutkimuksessa ja lääketieteellisiin menetelmiin perustuvassa tuotekehittelyssä. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät ihoa kokonaisvaltaisesti uudistavaa yhdistelmää, joka elvyttää, kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Tutustu Laboratoires Filorga -tuotteisiin täällä. Kun ostat Laboratoires Filorga -tuotteita yli 100 €:lla, saat lahjan kaupan päälle! Rajoitettu erä.

 

 

Floxia

Ranskalainen Floxia on lääkäreiden kehittämä dermokosmeettinen ihonhoitosarja vaativalle iholle. Floxia tarjoaa ratkaisun kaikkiin iho-ongelmiin helposti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Vain kolme askelta ihonhoidossa: puhdista turvallisesti, korjaa ja hoida ja lopuksi suojaa. Tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, turvallisuus ja miellyttävyys. Floxia tarjoaa tuotteita kasvoille, vartalolle, hiuksille ja päänahalle sekä erikoistuotteita intiimihygieniaan, aurinkoon ja raskausarville.

Tutustu Floxia-tuotteisiin täällä.