text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Lysi Omega-3 Nivel 60 + 30 tablettia

Ei saatavilla


  • Puhdasta elinvoimaa Islannista
  • Tehotuote Nivelille.

Ainutlaatuisen koostumuksen omaava tuote, jossa mukana glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia. Päiväannos (yksi kalaöljykapseli ja kaksi glukosamiini-kondroitiinisulfaatti-C-vitamiinitablettia) sisältää: Omega-3 rasvahappoja 335 mg, EPA 160 mg, DHA 100 mg, glukosamiinisulfaattia 1000 mg, kondroitiinisulfaattia 400 mg, C-vitamiinia 120 mg.

Käyttöohjeet

1 kalaöljykapseli ja 2 glukosamiini+kondroitiinisulfaatti+C-vitamiinitablettia päivittäin. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei pienten lasten ulottuville.

Kalaöljykapseli: Kalaöljy, liivate (nautaperäinen), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti. Glukosamiini-kondroitiinisulfaatti-C-vitamiinitabletti: D-glukosamiinisulfaatti 2 KCl, maltodekstriini, kondroitiinisulfaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), L-askorbiinihappo, värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit, kinoliinikeltainen), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kantaja-aine (rasvahapot), kosteudensäilyttäjä (glyseroli).
Iceland