text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Menohop Strong 30 kpl 30 kpl

Vain verkosta: Erätarjous -50%
Koko: 30 kpl

Ei saatavilla


  • HUOM! Parasta ennen 8/2019
  • Naisten hyvinvointiin

Humalaa (Humulus lupulus) on käytetty kautta vuosisatojen naisten vaivojen hoitoon sen hormoni-toimintaa stimuloivien vaikutustensa johdosta. Humalasta eristetty 8-prenylnaringenin eli hopeiini on tällä hetkellä kaikkein vahvin tunnettu fytoestrogeeni. Hopeiinilla on elimistön luonnollisen estrogeenin kaltaisia ominaisuuksia. Se pystyy sitoutumaan alfaestrogeenireseptoreihin kuten luonnollinen estrogeeni, 17-beta-estradioli. Hopeiinin on todettu lievittävän vaihdevuosiin liittyviä oireita, kuten hikoilua ja kuumia aaltoja, unettomuutta sekä mielialamuutoksia. Lisäksi humalan muilla fytoestrogeeneilla, kuten ksantiinihumolilla, on luun hajoamista ehkäiseviä vaikutuksia. B6-vitamiini tasapainottaa hormonitoimintaa ja sinkki ja D-vitamiini edesauttavat luuston pysymistä normaalina.

Käyttöohjeet

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli vuorokaudessa. Tuotetta ei pidä käyttää raskauden aikana, eikä jos sairastaa tai on sairastanut hormoniperäistä syöpää. Käyttö Naisten vaihdevuosioireiden hoitoon: hormonitoiminnan muutoksiin, hikoiluun, kuumiin aaltoihin, rauhattomaan uneen, mielialamuutoksiin kuten ärtyisyyteen ja alakuloon, luuston hyvinvointiin.

Valmistusaineet Humalauute (Humulus lupulus), hapettumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sinkkibisglysinaatti, pyridoksiini, kolekalsiferoli Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää: humalauutetta (Humulus lupulus) 230 mg, jossa hopeiinia 200 µg, B6-vitamiinia 0,7 mg (50 %*) D-vitamiinia 5 µg (100 %*) Sinkkiä 5 mg (50 %*) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Belgium