text.skipToContent text.skipToNavigation

Gefilus

Gefilus vadelma purutabletti  30 kpl 30 kpl

  • Gefilus -Vahvista sisäistä voimaasi
  • Laktoositon, gluteeniton, maitoproteiiniton
11,50 €

Pureskeltava ja hyvänmakuinen maitohappobakteerivalmiste, jossa mukana C-vitamiinia. Sisältää maailman tutkituinta Lactobacillus rhamnosus GG kantaa. Valmisteen C-vitamiini tukee vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Sopii koko perheelle päivittäin sekä antibioottihoidon aikana ja matkalle mukaan. Vadelman ja mansikan makuinen purutabletti on helppo ...nauttia ilman vettä. Laktoositon, maitoproteiiniton ja gluteeniton. Ei sisällä liivatetta eikä väri- tai säilöntäaineita. Ravintolisä

Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäiseen käyttöön, matkoille ja antibioottikuurin tueksi.

Vuorokausiannos 1 purutabletti sisältää: Lactobacillus GG -maitohappobakteerit 5 miljardia kpl, C-vitamiini 12 mg. Aineosat: makeutusaineet (isomalti, ksylitoli, sukraloosi), Lactobacillus rhamnosus GG, aromit (vadelma, mansikka), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Valmistusmaa
Finland