text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Nordic Health Magnesium ihosuihke Kipu-Nivel, 800 suihkausta 100ml

29,90 €
Koko: 100ml
(299,00 € / l)

Ei saatavilla


  • Suursuosikki!
  • Nivelrikko – Suonenveto – Reuma – Iskias – Levottomat jalat - Fibromyalgia
  • Myös "penikat", olkapää-, selkä-, polvi- ja lonkkavaivat sekä jännetuppitulehdus, hermopinne ja niska-hartiaseudun jännitystilat.
  • 100% luonnollinen
  • Tehoaa nopeasti!

SUURSUOSIKKI! Ota Kipu-Nivel magnesium ihosuihke avuksi kulumiin, nivelrikkoon, suonenvetoihin, iskiasvaivoihin, reumaan ja jännetuppitulehdukseen. Kipu-Nivel magnesium ihosuihke auttaa myös jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelien kolotuksiin sekä golf- ja tenniskyynärpäähän. Tutkimus osoittaa, että fibromyalgiaa sairastavat henkilöt hyötyvät ulkoisesti käytettävästä magnesiumsuihkeesta, jota käytetään kahdesti päivässä käsiin ja jalkoihin (suihkuta fibromyalgikolla tyypillisesti vaihteleviin kipualueisiin). Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät talvikkiöljy, glukosamiini ja mentoli. Suihkutetaan suoraan iholle, sinne missä vaiva on. Saatavana 800 suihkaisun ja 100 suihkaisun pullossa. CE-merkitty tuote. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi. LGC (entinen HFL Sports Science) on tutkinut magnesiumtuotteidemme koostumuksen ja kilpaurheilijat voivat käyttää niitä huoletta, koska ne eivät sisällä mitään WADA:n kiellettyjen aineiden listalla olevia ainesosia. Tuotteet ovat Informed Sport listalla.

Käyttöohjeet

Akuutissa tilanteessa 10-20 suihkausta 2 kertaa päivässä. Ylläpitävänä annoksena 5-10 suihkausta 2 kertaa päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Luonnon magnesium, farmaseuttista laatua. Farmaseuttinen vesi, glukosamiini, mentoli, talvikkiöljy.
United