text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Bottega Verde Arnikkiöljy (mustelma-,ruhje ja lihasöljy)

Tarjous -30% 17.2.2019 saakka
13,27 €
18,95 €
(132,70 € / l)

Tilattavissa heti verkkokaupasta


Bottega Verde Arnikkiöljy on verenkiertoa edistävä luonnollinen öljy, joka on erinomainen lihashuoltoon, mustelmien, ruhjeiden ja turvotusten ulkoiseen hoitoon. Arnikki stimuloi ihon pintaverenkiertoa, ja laventelin eteerinen öljy rauhoittaa ihoa. Arnikkiöljy lievittää myös lihasten erilaisia jännitystiloja. Arnikkiuutteella on hoitava vaikutus venähtäneille lihaksille sekä kipeille nivelille. Loistava tuote käytettäväksi ennen ja jälkeen kirurgisten leikkausten arpialueen sekä mustelmaisen ihoalueen hoitoon (ei avohaavoille) sekä urheilijoille ja paljon liikuntaa harrastaville. Bottega Verden Arnikkiöljy toimii niin vartalo- kuin hierontaöljynäkin. VEGAANINEN. Luotettavat ja ihoystävälliset Bottega Verde tuotteet.

Käyttöohjeet

Levitä öljyä sopiva määrä halutulle alueelle (ei silmiin). Mustelmiin, ruhjeisiin, arpiin, hierontaan tai lihasten huoltoon, hiero ja anna imeytyä – sopii päivittäiseen käyttöön.

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, OLUS OIL, ZEA MAYS OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, PARFUM, TOCOPHEROL, LECITHIN, LINALOOL, LIMONENE, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID , PAO: 12M
Italy