text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Olivia Klein Acne Wash aktiivihiilipohjainen puhdistusgeeli 150 ml

Tarjous -60%
12,76 €
31,90 €
Koko: 150 ml
(85,07 € / l)

Ei saatavilla


  • Aknen, epäpuhtauksien ja liiallisen rasvaisuuden hoitoon
  • Rauhoittaa ihon tulehdus- ja ärsytystiloja
  • Aktiivihiili imee itseensä tehokkaasti epäpuhtauksia
  • DMAE tuo iholle kiinteyttä ja tasoittaa ihohuokosia
  • Sulfaatiton

Oireilevaa ihoa tasapainottava sulfaatiton puhdistusgeeli, joka jättää ihon raikkaaksi, mattapintaiseksi ja kimmoisaksi. Acne Wash on tarkoitettu ensisijaisesti aknen, epäpuhtauksien ja liiallisen rasvaisuuden säännölliseen hoitoon kasvoilla ja vartalolla, mutta se soveltuu erinomaisesti myös kuuriluontoiseen käyttöön kaikille ihotyypeille sekä naamiohoidoksi sinnikkäiden epäpuhtauksien taltuttamiseen. Puhdistusgeelin sisältämä aktiivihiili imee itseensä tehokkaasti epäpuhtauksia ja tasoittaa ihohuokosia. Hedelmäuutteet puhdistavat ja kevyesti kuorivat ihon pintaa, tuoden helpotusta liiallisesta talinerityksestä johtuvaan rasvaisuuteen ja tukkeutuneisiin ihohuokosiin. Rauhoittavat kukkavedet sekä antibakteerinen teepuun lehtiöljy tukevat ihon tulehdusreaktioiden ja ärsytyksen parantumista. Hydrolysoitu vehnäproteiini ja pantenoli tuovat iholle tärkeää kosteussuojaa ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Käyttöohjeet

Tuote sisältää ainesosia, jotka voivat ärsyttää silmiä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Tuotetta ei suositella meikinpoistoon. Kastele iho haalealla vedellä. Aktivoi puhdistusgeeli hieromalla sitä käsissä, kunnes se alkaa vaahtoutua. Hiero kevyesti iholle ja huuhtele pois huolellisesti haalealla vedellä. Viimeistele ihonpuhdistus tarvittaessa hoitonesteellä kostutetulla vanutyynyllä ihon kosteustasapainon ja normaalin pH:n palauttamiseksi. Painele liika vesi iholta pyyhkeellä. Sumuta iholle runsaasti hoitonestettä ja lisää kosteusvoide suoraan kostealle iholle.

Vesi, Kokamidopropyylibetaiini, Natrium kookosglukosidi tartraatti, Laventelin kukkavesi, Rooman kamomillan kukkavesi, Glyseriini, Aktiivihiili, Mustikkauute, Hydrolysoitu vehnäproteiini, Dimetyyliaminoetanoli tartraatti, Pantenoli, Rooibos-lehtiuute, Sokerivaahterauute, Appelsiininkuoriuute, Sokeriruokouute, Sitruunankuoriuute, Fenoksietanoli, Karpalouute, Teepuun lehtiöljy, Ksantaanikumi, Alkoholi, Tetranatrium glutamaatti diasetaatti
USA