text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Scholl Velvet Smooth jalkaraspi täyttö normaali 2kpl

5,00 €
Koko: 2kpl

Ei saatavilla


  • Pehmeät ja kauniit jalat vaivattomasti. Näkyviä tuloksia jo yhden käyttökerran jälkeen. Poista kovettunut iho pyörittämällä raspia kevyesti kovettumien kohdalla. Vaihdettava hiontarulla, joka sisältää

Karhea pinta sopii paksujen kovettumien poistamiseen. Kehittämämme Micralumina-rulla on päällystetty hienoksi jauhetuilla timanttikiteillä, jotka poistavat kovettunutta ihoa vaivattomasti ja tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti. Raspirullat sopivat käytettäväksi vain Velvet Smooth -laitteessa.

Käyttöohjeet

Suosittelemme, että käytät Scholl-raspirullia vain sähköisten Scholl Velvet Smooth -jalkaraspien kanssa ja vaihdat ne joka 3. kuukausi saadaksesi aikaan ihanteellisen tehokkuuden. Voit poistaa kovan ihon tällä raspirullalla märistä, läpimäristä tai kuivista jaloista. Käyttöön vedessä/veden alla, käytä vain uudelleenladattavan vedenpitävän Scholl Velvet Smooth -jalkaraspin kanssa. Säilytä pakkaus myöhempää tarvetta varten. Katso sähköisestä Scholl Velvet Smooth -jalkaraspipakkauksestasi täydelliset käyttöohjeet.

jalkaraspin täyttö
Singapo