text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Urtekram

Urtekram on luonnonkosmetiikan pioneeri. Urtekram on tuotekehittänyt sekä valmistanut luomutuotteita tehtaallaan Tanskassa jo vuodesta 1972. Kaikki kukka- ja kasviuutteet valmistetaan itse. Tuotanto on Co2 -neutraalia. Suurin osa tuotannon käyttämästä sähköstä tulee paikallisista tuulivoimaloista ja tehtaan lämmitys paikalliselta biopolttoainetehtaalta.

Urtekramin tuotteet on valmistettu luonnon ainesosista ja ne ovat täysin kasvipohjaisia. Kaikki tuotteet ovat myös parabeenittomia ja silikonittomia eivätkä ne sisällä petrokemian ainesosia, synteettisiä lisäaineita tai keinotekoisia väriaineita. 

Urtekram-kosmetiikkasarja on sertifioitua eli valvottua luomua. Kaikilla sarjan tuotteilla on Ecocert Cosmos Organic -luomusertifikaatti. Mitään raaka-aineita tai lopullisia tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla, eikä eläinkokeita käytetä tuotekehityksessä. Tuotteissa käytetyt aineosat löydät nettisivujemme lisäksi myös CosmEthics-appista.

Urtekram valittiin Tanskan vastuullisimmaksi yritykseksi vuonna 2017 ja sen kosmetiikkatuotteita viedään jo noin 40 maahan.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita