text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Aina ilmainen toimitus 50€:n tilauksille
  • Aina lahja yli 100€:n tilauksiin

Natura Media

SUNCAROTEN STRONG LIQUID 40 kaps.

Tarjous: -15 % 30.6.2018 asti
19,46 €
22,90 €
Koko: 40 kaps.

  • Astaksantiini-beetakaroteeni-lykopeenivalmiste
  • Love sun, stay safe

SUNCAROTEN-nestekapselit ovat parhaimmillaan aurinkoisina päivinä. Ne on tarkoitettu kaikille aikuisille, olipa iho sitten aurinkoherkkä tai luonnostaan hyvin ruskettuva. Kapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän astaksantiinia, lykopeenia ja beetakaroteenia. Lisäksi tuote sisältää oliiviöljyä ja E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Parhaan hyödyn saavuttamiseksi Suncaroten-kapseleiden nauttiminen on hyvä aloittaa jo ennen varsinaista auringonottokautta. Näin voit rentoutua auringon lämmössä ja silti huolehtia ihosi hyvinvoinnista. Vuorokausiannos (1 kaps ) sisältää Astaksantiinia* 4 mg; beetakaroteenia* 14,4 mg ; lykopeenia* 6,4 mg ; E-vitamiinia* 10 mg; oliiviöljyä* 250 mg. *100 % luonnollinen. Ravintolisä.

Käyttöohjeet

1 kps päivässä, käyttö aloitetaan 2-3 viikkoa ennen altistumista auringonvalolle ja jatketaan niin pitkään kuin altistuminen jatkuu.

Oliiviöljy, kapseliaine (liivate), astaksantiinipitoinen Haematococcus pluvialis-öljy, osittain kovetettu soijaöljy, lykopeenipitoinen tomaattiuute, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteenipitoinen dunaliellaöljy, kolloidinen piidioksidi, soijalesitiini, luonnollinen E-vitamiini, väriaine (punainen rautaoksidi).
Spain