text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Neville

Neville on raikas, englantilainen parran- ja hiustenhoitosarja miehille. Tyylikäs valikoima kaikkea, mitä mies tarvitsee komeutensa vaalimiseen. Tuotesarja keskittyy erityisesti parran- ja hiustenhoito- sekä muotoilutuotteisiin, mutta sisältää myös miesten vartalon- ja ihonhoitotuotteita. Tyylikkäät Old School -parturimaailman tyyliset pakkaukset ja tehokkaat tuotteet ovat tehneet sarjasta suositun ympäri maailman. Nevillen vahvuudet ovat koostumuksissa, jotka miellyttävät miestä, joka vaatii tuotteelta toimivuuden lisäksi elämystä. Neville on elämäntapa. Tuoksut tulevat tuotteiden raaka-aineista, eikä keinotekoisista hajusteista. Tuotteet ovat yksinkertaisia, helppoja käyttää sekä biologisista raaka-aineista valmistettuja.

Nevillen tuotesarja on voittanut lukuisia palkintoja maailmalla. Koostumuksissa ja tuotteissa on hipster-tyylistä trendikkyyttä ja ”vihreyttä” miehelle, joka on nykyaikainen, mutta samalla arvostaa perinteitä.

Tuotesarjassa ei ole käytetty parabeeneja, petrokemikaaleja, sulfaatteja, eläinperäisiä ainesosia (ainoastaan orgaaninen mehiläisvaha ja luonnonvarainen hunaja), keinotekoisia värejä, hajusteita eikä eläinkokeita.

 

Rajaa tuotteita
(1 rajaus)
Rajaa tuotteita
(1 rajaus)
TARJOUS
NEVILLE Travel Kit
NEVILLE Travel Kit
15,40 €
38,50 €

Valitse koko

NEVILLE Travel Kit

Ei saatavilla