text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 4,90€

 Nyt paljon tuotteita Outletissa! Huom. tarjoukset voimassa vain verkkokaupassa.

Murumuru


Kotimainen Murumuru tekee ihon ja hiusten hoidosta ekologista ja ylellistä. Myös herkkäihoiset haluavat nauttia kauneudesta ja pehmeästä ihosta. Ihastuttavat Murumuru-tuotteet tehostavat herkän ihon suojaa kosteuttamalla ja ravitsemalla ihoa. Monella tuotteella on useita eri käyttötarkoituksia ja osa tuotteista sopii myös perheen pienimmille.

Tuotteet valmistetaan lähituotantona Helsingin Herttoniemessä. Murumuru-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Murmurun pääraaka-aine Murumuruvoi tunnetaan tulehdusta ja ihon punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan ja siksi se sopii loistavasti herkälle iholle. Sarjan raaka-aineissa on Murumuruvoin ohella lähituotettuja suomalaisia uutteita ja öljyjä, kuten herkkää ihoa rauhoittavaa kaurauutetta.

Haluamme karsia kemikaalien vaikutusta ihmisiin ja kantaa vastuuta ympäristöstämme. Murumuru ja sen valmistaja Naviter on edelläkävijä kestävän kehityksen edistämisessä. Maailman ensimmäisenä, Naviter lanseerasi balmin, joka on pakattu Sulapacin 100% biohajoavaan ja mikromuovittomaan pakkaukseen. Pienillä teoilla voit olla mukana!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita