text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

MÁDARA

Alusta alkaen, MÁDARA on kasvanut pioneeriksi pohjoisen kasviston ja luonnonvarojen tieteellisissä tutkimuksissa ja niihin perustuvissa ainesosainnovaatioissa. MÁDARA tutkii pohjoisen parantavia yrttejä modernin solututkimusteknologian ja kliinisten tutkimusten avulla löytääkseen tehokkaimmat ainesosat korjaamaan juonteita, maksimoimaan ihon kosteutusta ja palauttamaan iholle sen terveen ja kauniin hehkun. Yksittäiset raaka-aineet ja valmiit formulat ovat ECOCERT/Cosmossertifioituja, eläinkokeettomia, luonnollisia ja luomua.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu hoitotuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille sekä vauvanhoitotuotteita – mietoja puhdistusaineita,
kohdennettuja kosteusvoiteita, anti-age tuotelinja, innovatiivisia kasvonaamioita, ylellisiä öljyjä, voiteita, deodorantteja jne.

Kestäviä arvoja edustavana yrityksenä MÁDARA uskoo, että paras mahdollinen ihonhoito vaikuttaa ihon pintaa syvemmällä tasolla. Kestävä kehitys, tasa-arvo ja avun antaminen ovat MÁDARAlla keskeisiä arvoja. Kuten MÁDARA uskoo – säteilevä sydän näkyy hehkuvana ihona.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita