text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Love Beauty and Planet

Love Beauty and Planet on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kehitetty uusi vegaanisertifioitu kosmetiikkasarja, jonka avulla voit pienin teoin tehdä hyvää ympäristölle ja samalla hoitaa itseäsi ja voida hyvin. Love Beauty and Planet on suunniteltu naisille, jotka välittävät kauneudestaan ja haluavat valita päivittäiseen kauneudenhoitoonsa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettuja vaihtoehtoja. 

Love Beauty and Planet -tuotesarjaan kuuluu hiustenhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita, suihkugeelejä sekä kasvojenhoitotuotteita. Kaikki kasvipohjaiset koostumuksemme sisältävät luonnollisesti johdettuja ainesosia, ja niillä kaikilla on vegaanisertifikaatti.  Me yhdistimme ylelliset tuoksut ja asiantuntevan teknologiamme koostumukseksi, jota hiuksesi ja ihosi tulevat rakastamaan. Valloittavat tuoksumme koostuvat luonnollisista ja eettisesti hankituista öljyistä ja uutteista.

Tuotesarjan ideologiana on pyrkiä kokonaisvaltaisesti pienentämään tuotteiden ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana. Esimerkiksi pullot ja purkit valmistetaan 100% kierrätetystä muovista ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Korkit, kannet ja pumput eivät ole vielä, mutta ne ovat seuraavana vuorossa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita