text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Caudalíe

Kosm-etiikkaa Ranskan viinitiloilta. Caudalíen filosofia: tiede ja biologiset raaka-aineet yhdistettynä eettiseen ajatteluun.

Vuonna 1993 ranskalaiset professori Joseph Vercauteren ja viinitilallinen Mathilde Thomas huomasivat viinirypälesakan sisältävän uskomattomia aineita, joilla voidaan hoitaa ihoa ja jopa hidastaa näkyviä ikääntymisen merkkejä. Näin syntyi Caudalíe!

Tänä päivänä Caudalíe on ylellinen, biologinen ihonhoitosarja, jonka tuotteissa käytetään viinitilan tarjoamia ravinnerikkaita raaka-aineita. Ainutlaatuisia Caudalíen innovaatioita ovat mm. viinirypälevesi, Vinolevure®, Viniferine  ja Resveratrol.

Caudalíessa yhdistyvät ekologisuus ja tuloksia tuottava ihonhoito eettisestä ajattelusta tinkimättä. Avainsana on ihonhoito luonnon ehdoilla ja luontoa kunnioittaen - ekologisesti.

Lukuisat innovaatiot, patentit ja tarkka tieteellinen tutkimus takaavat sarjan korkean laadun ja ovat tehneet sarjasta maailmanlaajuisesti tunnetun. Caudalíe tukee useita hyväntekeväisyysprojekteja ja lahjoittaa mm. prosentin liikevaihdostaan planeettamme hyväksi (1% for the Planet). Tuotteet eivät sisällä mm. parabeeneja, mineraaliöljyjä, phtalaatteja tai eläinperäisiä ainesosia.

Rajaa tuotteita
(1 rajaus)
Rajaa tuotteita
(1 rajaus)
TARJOUS
Expert
Caudalie Contouring Concentrate
Caudalie Contouring Concentrate
21,16 €
52,90 €

Valitse koko

Caudalie Contouring Concentrate

Ei saatavilla