text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Alma K – Dead  Sea Minerals

Yhdistelmä luontoa ja luksusta, Alma K on uusi ihonhoitosarja, joka tuo maailman vanhimman kylpylän kylpyhuoneeseesi. Kuollutmeri sijaitsee alhaisimmalla kohdalla ja siellä yhdistyy 21 ainutlaatuista mineraalia, joilla on voimakas parantava ja uudistava vaikutus. Nämä ainekset löydät jokaisesta Alma K -tuotteesta.

Jo muinoin historiassa Kleopatran kylpylänä tunnettu Kuollutmeri on suurin kylpyläkohde ja sen vaikutukset ihon terveyteen ovat tunnettuja kaikkialla. Kuolleenmeren mineraalit todistetusti ylläpitävät ihon luonnollista kosteutta sekä vahvistavat ja tukevat ihon hyvinvointia. 

Alma K -tuotteet on valmistettu ainutlaatuisella yhdistelmällä Kuolleenmeren mineraaleja, suoloja ja vettä, joihin on lisätty 100 % luonnollisia kasviöljyjä ja -uutteita. Alma K -valikoimassa on tuotteita kasvojen ja kehon puhdistukseen, kosteutukseen ja rentoutukseen. Ne paljastavat ihosi todellisen kauneuden. Luo ylellinen ihana spa omaan kylpyhuoneeseesi ja hoida ihoasi mineraaleilla, tärkeillä ainesosilla säteilevän kauniiseen ihoon.

PUHDISTA. KOSTEUTA. RENTOUDU.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita