text.skipToContent text.skipToNavigation
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€
  • Nopea toimitus jopa 1-3 arkipäivässä
  • Toimitusmaksu alkaen 3,90€

A. Vogel

A.Vogel on kasvilääkinnän asiantuntija, joka tarjoaa tutkittuja kasvirohdosvalmisteita ja luomuelintarvikkeita hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. A.Vogel-tuotteet valmistetaan luonnonmukaisesti viljellyistä, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista perustajamme Alfred Vogelin periaatteita noudattaen. Suomessa A.Vogel on toiminut jo yli 40 vuotta ja kansainvälisesti A.Vogel-tuotteita käytetään yli 30 maassa. Tuotteiden laadusta kertoo myös se, että A.Vogel on valittu kuluttajien toimesta Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi jo viisi kertaa. Hehkun valikoimasta löydät A.Vogelin tutkitut ja laadukkaat tuotteet terveytesi hyväksi.

Tuoreus takaa tehon. A.Vogelin kasviuutteet valmistetaan 24 tunnin sisällä kerätyistä tuoreista kasveista. Näin niissä on tallella korkein mahdollinen tehoainepitoisuus. Tuotteet ovat 100 % luonnonmukaisia, eli ne eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita tai geenimuunneltuja ainesosia. Kasveja viljellään luonnonmukaisesti ympäristöä kunnioittaen. Raaka-aineiksi ei kerätä uhanalaisia lajeja. Jatkuva tutkimus ja tuotekehitys takaavat laadun tuotteesta ja valmistuserästä toiseen. Esimerkiksi A.Vogelin Echinaforce on maailman tutkituin punahattuvalmiste.

A.Vogelin silmätipat lievittävät nopeasti kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä. Teho perustuu ainutlaatuiseen vaikuttavien aineiden yhdistelmään: hyaluronihappoon ja silmäruohoon. Patentoitu tippamekanismi tekee silmätippojen annostelusta helppoa ja mahdollistaa pitkän, 6 kk:n säilyvyyden avaamisen jälkeen. Tuoreus takaa tehon. 

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita